Connect with us

Revistateo.ro

Net

A născut Ligia

Cântăreața Ligia a născut pe 23 martie, însă totul s-a aflat abia acum. Artista a vrut să fie totul secret, însă după 4 zile de când a devenit mamă vedeta a făcut și primele declarații despre naștere.

Ligia e o mămică fericită

„Deşi iniţial nu mă credeam în stare, am asistat la naştere! Mi-am găsit parcă dintr-o sursă misterioasă curajul de a sta să îmi încurajez soţia şi să-ţi ţin în braţe copilul încă de la primele momente ale vieţii lui.

Experienţa m-a făcut mai puternic. (…) Totul a fost cât se poate de normal şi sub controlul medicilor. Ea a fost externată ieri seară”, a spus soţul Ligiei în exclusivitate pentru spynews.ro.

CITESTE SI: Cum se înțelege Lavinia Pîrva cu Ștefan Bănică: „Nu e cu nervi și chiar dacă ar fi așa, ne despărțim”

Cum arată fiul Marianei de la „Exatlon”! De ce nu a așteptat-o la aeroport

„Am pregătit camera copilului încă din timpul sarcinii. Ligia a decorat pereţii din vecinătatea pătuţului cu tablouri pictate de ea în sarcină şi dedicate lui Paul. (…) Naşterea naturală a ajutat-o să înţeleagă şi să îmbrăţişeze rolul de mămică din primele momente ale naşterii.

Ea se simte din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic şi emoţional. A ajutat-o foarte mult faptul că a făcut sport în trecut şi că a fost o fire pozitivă”, a mai declarat Ligia pentru același site.

„Nu mi-a fost rău, cred că am fost prea ocupată pentru asta. Eu am avut noroc că bebeluşul a fost cuminte. Este băieţel şi o să-l cheme Paul. Tati a ales numele. O să nasc în martie, o să nasc natural. Naşii vor fi din familie.

Ne mai dorim copii. Am făcut şi nunta, dar a fost un party mai restrâns şi vrem o petrecere de botez mai fastuoasă”, a spus Ligia în prima lună a acestui an, la Antena Stars.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top