Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

VIDEO: A murit una din cele mai iubite actrițe din filmele indiene!

Celebra actriță indiană a murit la doar 31 de ani din cauza unui atac de cord, scrie presa internațională. Moartea actriței vine după o operație complicată de liposucție (eliminare a grăsimii pe cale chirurgicală).

Actrița din filmele bollywoodiene a murit în America, în statul New Jersey, acolo unde și-a făcut operația de liposucție. Aarthi face parte dintre indienii născuți și crescuți în SUA, dar care s-a mutat la 16 ani în India, unde a devenit vedetă în lumea filmelor.

CITEȘTE ȘI: UITE CE ABDOMEN DE INFARCT ARE SCOTT EASTWOOD!
Aarthi este cunoscut atât la Bollywood cât și la Tollywood (industria de film din limba telugu în India). Unul din cele mai cunoscute filme în care a jucat actrița este „Indra”. Printre alte proiecții cinematografice se numără și „Veede” sau „Bambara Kannaley”.

Aarthi s-a măritat în anul 2007 cu inginerul Tasval Kumar, de care a divorțat doi ani mai târziu. Actrița avea serioase probleme de personalitate, încercând să-și ia viața în anul 2006. Din cauza complexelor legate de felul în care arată, vedeta de la Bollywood a recurs la o operație chirurgicală pentru a scăpa de kilogramele în plus. Operație care i-a fost fatală.

Inima actriței indiene nu a rezistat, aceasta decedând la doar o lună de la intervenția chirurgicală suferită. Potrivit declarațiilor medicilor din Atlantic City, femeia a știut că riscă să moară din cauza complicațiilor ce pot apărea după liposucție.


Actrița va fi îngropată în New Jersey.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top