Connect with us

Revistateo.ro

A murit Iulian Radulescu, imparatul tiganilor

Stiri

A murit Iulian Radulescu, imparatul rromilor

A murit Iulian Radulescu, personaj cunoscut si sub titulatura Imparatul Rromilor.

Iulian Radulescu a avut probleme cu inima in ultimii ani. In 2013 a fost internat la spital dupa ce a acuzat o stare de rau, iar in 1977 a avut un preinfarct.

A stat prost cu sanatatea

„Imparatul nostru nu s-a simtit prea bine si s-a dus la spital pentru un control, el a venit de ieri (n.r. – sâmbata) aici, la Costesti, la Casa Regala, unde a participat la stabor, iar azi dimineata (n.r. duminica) a acuzat o stare de rau si de oboseala, gânditi-va ca are o vârsta inaintata, 75 de ani, iar ieri a venit cu masina conducând de la Sibiu pâna in Arges.

Am fost cu dânsul la spitalul de aici, de la noi, de la Costesti, dar unitatea nu are medic cardiolog, de garda era un doctor pediatru, si in acest conditii a fost dus cu salvarea la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, unde va fi consultat de catre un medic cardiolog”, a declarat regele international al tuturor romilor crestini de pretutindeni, Dan Stanescu la acea vreme.

CITESTE SI: A murit sora lui Vadim Tudor. Lidia Samson avea cancer

„Nu este nimic grav, dansul a suferit in 1997 un preinfarct miocardic si de atunci isi ia tratamentul cu regularitate, iar boala nu s-a agravat, dar acum a fost o criza”, a mai spus Stanescu atunci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top