Connect with us

Revistateo.ro

fabrizio frizzi

Neobisnuit

A murit Fabrizio Frizzi, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din lume! Ce s-a întâmplat cu el

O țară întreagă este în doliu! Unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din Italia, Fabrizio Frizzi, a murit.

Cunoscut publicului pentru aparițiile sale la postul de televiziune RAI, prezentatorul TV a pierdut lupta cu viața astăzi.

Despre Frizzi se știa că a început să aibă niște probleme de sănătate încă de anul trecut, atunci când a leșinat pe platourile de filmare. După două luni de concediu, acesta revenise în decembrie pe platourile de filmare și nimic nu prevestea ce se va întâmpla.

Familia lui Fabrizio Frizzi a fost cea care a făcut anunțul teribil. Prezentatorul care a fost la cârma unor emisiuni precum „Scommettiamo Che to Luna Park”, „Domenica”, „Miss Italia” şi show-ul „L’Eredita” ar fi suferit o hemoragie cerebrală, aceasta fiind, de altfel, și cauza morții.

Conform corriere.it, Fabrizio Frizzi în vârstă de 60 de ani, a murit la spitalul Sant’Andrea din Roma.

„O imensă durere: cu Fabrizio Frizzi dispare un om extraordinar: o bucată din noi, din istoria noastră, din viața noastră de zi cu zi” a fost mesajul postat pe pagina de facebook a televiziunii unde Fabrizio Frizzi lucra.

Frizzi a lăsat în urma sa o soție îndurerată, dar și o fetiță de numai cinci ani.

„Fabrizio, mulțumesc pentru toată dragostea pe care ne- ai dat-o“, a fost anunțul soției sale, după ce s-a aflat că a murit.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: A murit Ana Bucur, tânăra de 14 ani pentru care s-a mobilizat o țară întreagă

Ana Bucur s-a stins din viață la doar 14 ani. Pentru tânăra baschetbalistă s-au mobilizat mii de oameni din țara noastră, însă se pare că Dumnezeu a avut un alt plan. De astăzi, Ana este un înger printre îngeri.

„Din păcate pe acest copil bun, talentat, frumos şi plin de viaţă nu am apucat să îl cunosc faţă în fata… decât la telefon…

I-am auzit vocea senină, plină de viată, cu sperantă şi recunostintă pentru toţi cei care îi transmiteau urări de insănătosire rapida…

Ea a fost şi este Ana Bucur, Ana Campioană, cum au numit-o cei de la Radio ZU din oraşul faptelor bune… Dumnezeu a ales că ea să plece dintre noi azi noapte… (brusc, după o operaţie reuşită şi în proces de recuperare).

Dumnezeu a vrut-o la el dar Spiritul ei va fi mereu aici cu noi! Va Mulţumesc în numele Anei şi al familiei tururor celor care i-aţi oferit speranţe şi zâmbete cu gândurile, rugăciunile şi donaţiile voastre!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Neobisnuit

To Top