Connect with us

Revistateo.ro

A mers 3 ani la job cu aceleaşi haine

Stiri

A mers 3 ani la job cu aceleaşi haine. Află motivul uluitor aici!

Haina face pe om? Depinde pe cine întrebi. Matilda Kahl ar spune că nu, asta după ce a decis să meargă la muncă purtând acelaşi costum de 3 ani încoace. Chiar dacă este director artistic, femeia s-a hotărât să nu mai fie influenţată de trendurile vestimentare şi să meargă pe o singură ţinută, cu care se afişează în fiecare zi la birou.

„Am decis să îmi creez propria uniformă şi să salvez timp şi energie purtând aceleaşi haine”, a explicat aceasta pentru Business Insider.

CITEŞTE ŞI: Un nou accesoriu în trend – turbanul
Motivul pentru care Matilda a decis să se îmbrace la fl nu ţine de considerente financiare, ci mai degrabă din cauza faptului cî se săturase să se întrebe mereu ce să poarte la serviciu.

„Mi-am dat seama că bărbaţii din departamentul meu nu aveau nicio problemă să vină în fiecare zi la muncă cu un costum de haine negru sau gri, iar eu eram foarte stresată de schimbarea vestimentaţiei. Am decis să schimb total lucrurile şi să nu îmi mai bat capul cu asta”, a a mai spus directorul artistic.

sursa foto grazia.fr

sursa foto grazia.fr

Culmea, femeia lucrează într-o agenţie de publicitate, astfel că ar trebui să se îmbrace diferit, mai ales că sunt clienţi cu care aceasta se întâlneşte periodic. În schimb, Matilda a decis să poarte ceva simplu şi comod, care să nu-i şteargă însă imaginea.

Drept urmare, americanca a mers în magazin, unde şi-a cumpărat 15 bluze in acelaşi model şi 15 perechi de pantaloni. După 3 ani, timp în care aparent a mers cu aceleaşi haine la birou, femeia spune că a scăpat de un stres major din viaţa oricărei femei.

„Acum mă pot concentra pe serviciu, nu mai am dileme zilnice legate de modul în care mă îmbrac”, spune femeia din S.U.A..

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top