Connect with us

Revistateo.ro

A apărut prima poză cu fiul lui Tudor Chirilă!

Inedit

A apărut prima poză cu fiul lui Tudor Chirilă!

Pentru că nu este genul care să se plimbe pe la diferite reviste pentru pictoriale cu fiul său, Tudor Chirilă şi-a ţinut fiul departe de ochii presei.

Nu a reuşit să facă asta prea mult, căci jurnaliştii de la Click! l-au surprins de curând pe stradă, ţinându-şi bine în braţe băieţelul, ajuns acum la 3 luni.

CITEŞTE ŞI: Uite cum învârte Papa Francisc mingea de baschet

Grijuliu de fel, Tudor Chirilă a coborât din maşină, după care l-a luat pe cel mic în braţe cu mare grijă, după care a început să-i cânte la ureche, în timp ce se îndreptau spre o clinică medicală.

sursa foto click.ro

sursa foto click.ro

Din poza surprinsă de cei de la Click! se poate observa cât de mult seamănă băieţelul cu artistul român şi dacă este să ne luăm după ghetuţele celui mic, în formă de chitară, se pare că viitorul acestuia va fi legat tot de muzică.

Artista şi regizoarea Irina Demian, mama lui Tudor Chirilă, declara că statutul de bunică o incântă la nebunie şi că este extrem de ataşată de nepoţelul ei.

„E un copil inteligent, ne jucăm foarte mult şi ne bucurăm foarte tare de el. Abia aştept să mai crească”, a declarat aceasta pentru Click!.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top