Connect with us

Revistateo.ro

Judecata de apoi

Stiri

Află care sunt cele 15 lucruri despre care nu vei fi întrebat la Judecata de Apoi

Cu toții ne întrebăm dacă vom ajunge în Rai sau în Iad atunci când părăsim Pământul, iar acest lucru se va decide la Judecata de Apoi. Află care sunt lucrurile despre care Dumnezeu nu te va întreba!

Iată lista celor 15 întrebări la care nu trebuie să răspunzi la Judecata de Apoi:

CITEȘTE ȘI: UITE CARE SUNT MOMENTELE ÎN CARE SIMȚIM PUTEREA LUI DUMNEZEU ASPURA NOASTRĂ

1. La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba câți prieteni ai avut. Dar te va întreaba pentru câți oameni ai fost un adevărat prieten.

2. La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba cum ți-ai apărat drepturile. Dar te va întreaba cum ai apărat drepturile altora.

3. La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba ce vecini ai avut. Dar te va întreaba ce fel de vecin le-ai fost tu lor.

4.  La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba ce culoare a avut pielea ta. Dar te va întreaba ce fel de caracter ai avut.

5. La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba de câte ori vorbele tale au spus adevărul. Dar te va întreaba de câte ori nu ai spus adevărul.

6. La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba câtă lume te-a recomandat. Dar te va întreaba pe câți ai recomandat tu la rândul tău.

7. La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba ce meserie ai avut. Dar te va întreaba dacă ai schimbat meseria după cea mai bună abilitate a ta.

8. La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba ce ai făcut să te ajuți singur. Dar te va întreaba ce ai făcut ca să îi ajuți pe ceilalți.

9. La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba câte proprietăți și bunuri materiale ai avut. Da dar te va întreaba cum ți-au condus acestea viața.

10. La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba care a fost salariul cel mai mare pe care l-ai avut. Dar te va întreaba ce compromisuri ai făcut pentru a-l obține.

11. La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba cât de mult ai muncit peste program la serviciu. Dar te va întreaba cât de mult ai ,,stat peste program” cu familia și cu cei dragi.

12. La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba ce fel de mașină ai condus. Dar te va întreaba câți oameni ai condus cu ea, atunci când aveau nevoie de un mijloc de transport.

13. La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba câți metri pătrați are casa ta. Dar te va întreaba câți oameni au fost bine primiți în casa ta.

14. La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba despre hainele la modă pe care le ai în dulap. Dar te va întreaba pe câți oameni nevoiași i-au îmbrăcat hainele tale.

15. La Judecata de Apoi Dumnezeu nu te va întreaba ce poziție socială ai avut, dar te va întreaba cum te-ai comportat cu ceilalți.

Sursa foto: proverbs16.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top