Connect with us

Revistateo.ro

94% dintre barbati si-ar lasa iubita daca s-ar ingrasa. Raspunsul femeilor

Cuplu

94% dintre barbati si-ar lasa iubita daca s-ar ingrasa. Raspunsul femeilor

94% din barbati si-a parasi iubita daca aceasta ar lua in proportii, conform unui studiu recent realizat de spanioli. Ce raspund femeile la acest rezultat uluitor? Afla in randurile de mai jos.

Motive de despartire exista cu nemiluita. Barbatii sunt recunoscuti pentru ca sunt fustangii si ar insela mai repede decat femeile, cel putin aceasta este conceptia populara despre ei.

Desi femeile pareau mai sofisticate si se credea ca au mai multe pretentii de-a lungul unei relatii, o cercetare facuta de spanioli scoate la iveala contrariul. Barbatii sunt mult mai exigenti cu partenerele lor si chiar le-ar parasi daca acestea s-ar ingrasa in timpul relatiei sau al casniciei, acolo unde este cazul.

Un grup de psihologi spanioli au folosit metoda sondajului pentru a afla motivele pentru care se despart/ divorteaza oamenii. Peste 200 de persoane au participat la studiu si au fost intrebate despre cum vad o relatie de succes.

Top 4 lucruri pe care nu trebuie sa le faci dupa o despartire

NU face acest lucru inainte de sex!

Se pare ca kilogramele, in plus sau in minus, au un efect dezastruos asupra iubirii, oricat de mare ar fi ea si oricate lucruri s-ar fi promis la inceput de drum. Barbatii si femeile sunt de acord ca obezitatea sau chiar si supraponderabilitatea influenteaza negativ o relatie (75%).

Barbatii conduc cu aceasta idee (94%). Femeile au o alta parere si s-au aratat mai deschise la schimbarile fizice pe care le pot suferi barbatii. Mai putin de 60% dintre ele sustin ca daca iubitul sau sotul s-ar ingrasa nu ar reprezenta o problema. Este important de precizat ca cei chestionati au varstele cuprinse intre 18 si 30 de ani.

Asadar, femeile sunt mult mai deschise si mai tolerante decat se credea pana acum, conform metodopnk.com. Acestea ar accepta sa iasa cu un barbat care devine supraponderal, insa ar avea dificultati in privinta actului sexual daca acesta ar fi obez.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top