Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

8 reguli ca să rămâi veșnic tânără și frumoasă de la cel mai cunoscut medic japonez

8 reguli ca să rămâi veșnic tânără și frumoasă:

La 103 ani, medicul Hinohara este cel mai cunoscut din Japonia, iar trucurile sale pentru a fenta bătrânețea pot fi puse în aplicare de orice femeie care își dorește cu adevărat să rămână tânără, frumoasă și mai ales sănătoasă peste ani. Iată-le!

1. AI GRIJĂ LA KILOGRAME!
Medicul japonez Hinohara susține că menținerea greutății normale reprezintă un factor important pentru longevitate, întrucât toți oamenii care trăiesc mult, indiferent de rasă sau mediu social, nu sunt supraponderali.

2. NU STRESAȚI CORPUL CU TABIETURI PERICULOASE
Medicul japonez susține că „energia vine din starea de bine, nu din a mânca și a dormi mult”. Starea de bine poate fi obținută și la oboseală, iar pentru a fi tânără și frumoasă mulți ani, evită să stresezi corpul cu reguli fixe.

CITEȘTE ȘI: CUM PREVII ÎMBĂTRÂNIREA PREMATURĂ

3. FACEȚI ACTIVITĂȚI SINGURE
Printre aceste ”activități” se numără urcatul scărilor (în loc liftului) sau căratul bagajelor. Sunt două lucruri pentru care multe femei solicită ajutorul, devenind extrem de comode și chiar blazate. Ține-ți corpul mereu disponibil pentru sarcini, pentru a-l ține mereu viu.

4. DISTREAZĂ-TE
Dacă vrei să nu te mai doară, distrează-te! Dacă ți-a ieșit un rid sau un coș, distrează-te! Spiritul tânăr se reflectă din interior spre exterior, și nu invers. Degeaba îți faci lifting facial dacă în tine zace o persoană care ar sta toată ziua în casă.

5. RENUNȚAȚI LA OBSESIA PENTRU A AVEA CÂT MAI MULT
„Nu fiți obsedați de acumularea lucrurilor materiale. Amintiți-vă că nu știți când veți părăsi această lume și nu puteți lua nimic cu voi acolo unde plecați”, sfătuiește medicul Hinohara.

6. DEPĂȘEȘTE-ȚI MODELUL
Medicul japonez susține că avem nevoie de modele în viață și trebuie să ne propunem să le depășim, pentru a fi cu adevărat împliniți.

7. AJUTĂ
Ajută-i pe cei din jur, fă voluntariat! Medicul japonez susține că ar trebui să ajutăm și noi societatea să fie mai bună, mai tânără, mai armonioasă, ajutând-o.

8. FĂ NIȘTE PLANURI
Dacă vrei să slăbești, organizează-te bine (listă cu alimente, ore de sport, zile etc). Dacă vrei să scapi de imperfecțiunile feței, alege un plan de terapie pe bază de produse naturiste și respectă-ți ședințele de înfrumusețare. Totul se face mai bun cu un plan bine pus la punct.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top