Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

8 mesaje pe care barbatii urasc sa le primeasca pe telefonul mobil

Barbatii sunt tare ciufuti. Daca te intrebi de ce acestia dau de multe ori „seen” la mesajele pe care le primesc si nu raspund, s-ar putea sa fi primit unul din textele de mai jos.

8 mesaje pe care barbatii urasc sa le primeasca pe telefonul mobil:

1. DE LA FATA DE ASEARA

„Ce sunt eu pentru tine?”. A petrecut o seara cu o fata pe care abia ce a cunoscut-o in club si tanara deja se viseaza la altar. Fetelor, nu asa se procedeaza!

2. DE LA MAMA

„Nu uita ca azi e ziua matusii tale. Transmite-i si tu niste urari!”. Barbatilor chiar nu le pasa de zilele de nastere ale rudelor. De multe ori, uita sa zica „La multi ani” si iubitei, daramite unui membru al familiei pe care, poate, nu l-au vazut niciodata.

CITESTE SI: SEX: 15 Lucruri pe care barbatii le fac in pat, dar femeile NU le SUPORTA

CITESTE SI: De ce e bine ca barbatii sa isi rada parul de la axila

3. VERISOARA CEA MICA

„sal cf, esti bn? ok, cum se descarca emoticoanele pt whatsapp cu minionii?”. Cel mai probabil un barbat va rade la acest mesaj si il va abandona.

4. DE LA COMPANIA DE TELEFONIE MOBILA

Toata lumea uraste acel mesaj in care suntem informati ca trebuie reincarcata cartela fix atunci cand trebuie sa sunam pe cineva.

5. DE LA CEL MAI BUN PRIETEN

„Daca te suna nevasta-mea, spune-i ca aseara am petrecut impreuna, la bar”. Hehe, astfel de situatii se intampla la tot pasul.

6. NUMAR NECUNOSCUT

„Vrei sa castigi 1.000 de euro nefacand nimic? Iti doresti sa ai o vacanta de vis? Tot ce trebuie sa faci este sa…”. Pe bune, chiar crede cineva ca miile de euro vin de la anonimi?

7. NUMARUL CARE E TRECUT IN AGENDA CU „NICIODATA NU RASPUNDE”

„Stiu ca nu am vorbit de mult, dar vreau sa iti dau o veste geniala: Eu si iubitul meu vom deveni parinti!!!”. Este una dintre acele fete din liceu sau facultate care a fost candva topita dupa destinatarul mesajului. Acum ii trimite mesaje ca sa il faca gelos.

8. UN COLEG DE MUNCA

„Ce sunt io pentru tine, frate? Cand dracu’ iesim si noi la berea aia?”. Daca nu s-a intamplat asta pana acum, cel mai probabil se desfiinteaza beraria inainte.

Sursa foto: glamour.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top