Connect with us

Revistateo.ro

8 lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le accepte de la un barbat

Cuplu

8 lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le accepte de la un barbat

Exista lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le accepte de la un barbat sau aceasta trebuie sa inchida ochii ca sa nu distruga relatia si aparenta armonie care se formeaza in doi? Oricat de mult l-ai iubit pe cel de langa tine, unele lucruri nu trebuie trecute cu vederea. Iti spunem care sunt acestea.

Lucruri pe care o femeie nu trebuie sa le accepte de la un barbat, sub nicio forma

1. ACCESELE INFANTILE DE GELOZIE

Ti-a dat un fost coleg de liceu like la cea mai noua fotografie postata pe Facebook si iubitul tau iti cere sa il scoti imediat din lista? Daca treci cu vederea acest lucru, vei contribui la cresterea unui monstru langa tine, care intr-o buna zi te va inghiti.

2. NU II PERMITE SA TE FACA SA TE SIMTI INUTILA

E adevarat ca nu e musai sa te pricepi la chestiuni tehnice care intra in apetentele partenerului sau, insa asta nu justifica ‘misto-ul’ pe care il face pe seama ta, mai ales in prezenta altor persoane.

3. CADOURI SCUMPE DE LA PRIMA INTALNIRE

Nu accepta cadouri de mii de euro daca e prima oara cand va vedeti. Niciodata nu ai de unde sa stii cat va dura relatia voastra, daca va incepe cu adevarat. In momentul rupturii, el iti va reprosa ca esti o profitoare, o materialista, chiar daca nu i-ai cerut atentii luxoase. Evita sa iti creezi aceasta imagine din start.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top