Connect with us

Revistateo.ro

7 motive pentru care barbatii nu pot tine pasul cu femeile puternice

Cuplu

7 motive pentru care barbatii nu pot tine pasul cu femeile puternice

Cauta o persoana cu o inima frumoasa, nu neaparat cu un chip frumos. Nu toti oamenii frumosi au un suflet bun. Insa cei cu sufletul bun sunt intotdeauna frumosi.

De ce sunt femeile mai puternice

Cu cat esti mai sincera cu tine, cu atat parca devine mai dificil sa gasesti un barbat care sa isi doreasca sa fie partenerul tau de viata. Nu toti barbatii sunt suficient de puternici pentru a ramane intr-o relatie cu o femeie sincera, puternica si cu o gandire matura. Iata de ce:

1. O femeie puternica pune intrebari profunde. O femeie sincera isi va dori sa afle mai multe si va pune intrebari la care probabil barbatii nu sunt pregatiti sa raspunda. Conversatiile vor fi unele mature, serioase, de adancime si multi barbati sunt speriati de astfel de discutii.

2. O femeie puternica este cinstita. Prea cinstita. Ea ia relatia in serios si vrea ca si partenerul ei sa faca asta. Daca o intrebi ceva, ea va spune intotdeauna adevarul si se asteapta ca si barbatul sa faca asta.

3. O femeie puternica stie ce vrea. Sau pe cine vrea. O femeie matura stie imediat daca ii place de un barbat si daca poate incepe o relatie cu acesta. Ea este foarte sigura pe sentimentele ei. Inima ei bate doar pentru cativa oameni deosebiti, care merita iubirea ei.

4. O femeie puternica nu se teme de intimitate. Ea nu se teme sa se apropie de un barbat si stie ca risca sa fie ranita in acest proces.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top