Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

7 lucruri pe care un barbat adevarat le vrea de la tine

Un barbat adevarat nu se recunoaste din prima. Trebuie sa stai de vorba cu el pentru a vedea cum vede viata si mai ales daca e suficient de sincer incat sa isi recunoasca slabiciunile. Vezi mai jos cele 7 lucruri pe care un barbat cu capul pe umeri ti le va cere fara nicio rusine.

1. APROBARE

Un barbat adevarat se cunoaste dupa maturitatea de care da dovada in discutiile sale. Acesta cere sa il aprobi sau sa ii confirmi actiunile si nu este atat de capos incat sa creada ca tot ceea ce face este ok. Daca are nevoie de sfatul tau, asta inseamna ca te respecta si isi doreste cu ardoare sa ia decizii alaturi de tine.

2. RESPECT

Un barbat adevarat nu e acela care se lasa jucat pe degete de iubita lui. Femeile materialiste nu au ce cauta in viata acestuia. Un astfel de barbat isi doreste respect pentru ceea ce este si nu pentru banii din portofel.

3. CONEXIUNE SEXUALA

Femeile au nevoie de ceva mai multa comunicare verbala decat nonverbala cand vine vorba de o relatie, insa, la barbati e invers. Oricat de maturi ar fi, acestia au nevoie si de contact fizic ceva mai des decat reprezentantele sexului frumos, sustin specialistii.

CITESTE SI: 10 lucruri pe care un BĂRBAT ADEVĂRAT nu i le va face niciodată unei femei

CITESTE SI: Cum te va cuceri un bărbat adevărat

4. INCREDERE

Un barbat adevarat va dori sa fii sincera cu el. Nu asteapta langa el o femeie care sa ii ascunda lucruri care, acumulate in timp, pot duce la o ruptura ireparabila.

5. SPATIU

Niciunul dintre parteneri nu trebuie privit ca jucaria celuilalt. Posesivitatea, alaturi de gelozie, este una dintre cele mai mari boli ale dragostei. Cere-i sa iti ofere suficient spatiu de desfasurare astfel incat sa nu te confrunti dupa aceea ca mai ai lucruri de care nu te poti bucura in voie.

6. AFECTIUNE

Barbatii sunt sensibili, iar daca recunosc asta inseamna ca nu traiesc intr-o bula imaginara crezand ca trebuie sa isi reprime emotiile. Reprimarea sentimentelor nu duce la absolut nimic benefic.

7. SIGURANTA

Un barbat care vrea o relatie serioasa are si el garantiile sale. Atunci cand isi face un plan alaturi de partenera sa, el trebuie sa stie ca si ea are aceleasi intentii, deci simte nevoia de siguranta ca orice s-ar intampla vor continua impreuna pe acelasi drum.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top