Connect with us

Revistateo.ro

7 lucruri pe care iubitul tau nu vrea sa le auda in timpul unei discutii aprinse

Cuplu

7 lucruri pe care iubitul tau nu vrea sa le auda in timpul unei discutii aprinse

Ai grija cum vorbesti cu iubitul tau caci s-ar putea sa te paraseasca daca aude anumite lucruri din gura ta in timpul unei discutii aprinse.

In timpul certurilor, lucrurile devin complicate intre parteneri. Iata ce trebuie sa eviti a spune pentru ca propozitiile pe care le rostesti sa nu se intoarca impotriva ta.

„Nu te mai suport”

Recunosti aceasta expresie? Cu siguranta iti vine sa o folosesti in timpul unei discutii aprinse. Este una dintre cele mai frecvente reprosuri pe care o femeie i le poate face partenerului de viata.

„Cu fostul meu nu mi se intampla niciodata asta!”

Sa il compari pe actualul cu fostul poate duce la moartea relatiei voastre. Barbatii sunt destul de orgoliosi si nu suporta nicio comparatie cu absolut nimeni.

Motive pentru care barbatii ies dintr-o relatie

4 motive pentru care e bine sa minti intr-o relatie

„Mi-e scarba de tine!”

Insultele nu fac altceva decat sa scoata ce e mai rau din noi. Ai mare grija la cuvintele pe care le folosesti si evita pe cat posibil injuriile. Nu de alta, dar chiar daca nu simti anumite lucruri pe care le rostesti cu fermitate ele vor ramane intiparite in mintea iubitului.

„Doar atat ai de zis?”

Nu pune paie pe foc. Daca vezi ca a incetat sa se mai certe cu tine, ar fi bine sa rasufli usurata. Momentele de tacere ne fac sa reflectam asupra ceea ce gandim si simtim cu adevarat.

„Esti la fel ca maica-ta”

Ai atins unul dintre cele mai sensibile puncte la iubitul tau. Orice trimitere catre mama lui il poate face sa te paraseasca fara sa clipeasca.

„Spune adevarul!”

Sunt situatii cand nu esti multumita de adevarul pe care ti-l spune persoana iubita. Nu te-ai gandit ca poate chiar asa stau lucrurile cum ti le explica?

„Daca ar fi alta in locul meu, te-ar fi lasat de mult”

Aceasta fraza atarna foarte greu de capul iubitului tau. Il faci sa se simta singur si sa creada ca are noroc ca a gasit, in sfarsit, o femeie, in persoana ta.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top