Connect with us

Revistateo.ro

7 adevaruri dureroase despre viata ta, care te vor intari

Stiri

7 adevaruri dureroase despre viata ta, care te vor intari

ADEVARURI DUREROASE DESPRE VIATA. Cu cat incercam sa intelegem mai bine viata, cu atat realizam ca nu stim nimic. Nu, nu e un cliseu ieftin, ci o realitate pe care trebuie sa o constientizam. Cu toate acestea, exista cateva certitudini de care daca tinem cont, putem muta si muntii din loc.

ADEVARURI DUREROASE DESPRE VIATA TA, CARE TE VOR FACE UN OM PUTERNIC:

1. NIMENI NU POATE FI ATAT DE OCUPAT INCAT SA NU ITI RASPUNDA NICIODATA LA MESAJE

Iubitul sau iubita ta nu iti raspunde la mesaje, iar scuza pe care o scoate din buzunar e mereu aceeasi: „Sunt ocupat/a”. Daca seful tau nu vrea sa iti raspunda, ori daca prietenul tau nu se simte bine in prezenta ta totul se intampla pentru ca efectiv nu ii place compania ta.

E un adevar cumplit, dar tine cont ca si tu ii ignori pe oamenii care trag sa iti vorbeasca uneori. Asa e firea omului.

16 lectii de viata de la un batran de 95 de ani

HUFF.RO: Cele 3 legi majore ale Universului care iti guverneaza intreaga viata

2. FIECARE PERSOANA ISI PUNE INTERESUL PROPRIU MAI PRESUS DE AL CELORLALTI

Nu conteaza cat de zambitoare, pozitiva si sincera ti se pare o persoana, mereu isi va vedea propriul interes. Omul este egoist si nimic nu il poate schimba.

3. NICIODATA NU VEI FI PE PLACUL TUTUROR

Crezi ca poti sa faci tuturor pe plac? Te pacalesti singur de fiecare data! Mereu va fi cineva care sa iti gaseasca greseli, sa iti spuna ca ai ales un drum gresit, ca trebuie sa corectezi ici, colo.

4. LUMEA NU ITI ESTE DATOARE CU NIMIC

Poti sa fii o persoana inteligenta, poate chiar cel mai intelept din lume, insa planeta pe care traieste si societatea nu iti este datoare cu nimic. Exista doua optiuni aici: iti traiesti viata plangandu-ti de mila sau o infrunti in fiecare clipa cu toate repercusiunile.

5. SCUZELE PE CARE TI LE GASESTI NU TE FAC SA TRECI PESTE

Daca te plangi ca nu ai bani, prieteni, forta, nu vei reusi niciodata sa ai nimic din toate acestea. Evita pe cat posibil sa iti cauti scuze atunci cand ai parte de un esec sau cand ceva nu iti convine.

6. TE CARACTERIZEAZA CE FACI, NU CE AI IN CAP

Din nefericire, chiar daca ai cele mai bune ganduri, daca acestea nu se vad in actiunile tale, oamenii vor ramane cu faptele. Tot timpul faptele raman in istorie!

7. NIMENI NU VA REUSI SA TE VINDECE MAI BINE DECAT TINE

Cand nu esti multumit de viata ta, astepti intr-o maniera irationala sa cada norocul din cer si sa se produca o magie ca cineva sau ceva sa te salveze. In viata reala nu se intampla asta. Trebuie sa pui mereu osul la treaba, sa fii proactiv, sa te implici, sa nu stai deoparte nicio secunda.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top