Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

6 modalitati prin care poti manipula atractia sexuala

Poate fi creata chimia sexuala sau e vorba despre un lucru pe care il simti sau nu? Sexologii sustin ca atractia fata de o persoana poate fi construita treptat, chiar daca la inceput acel partener nu te atrage din punct de vedere fizic insa esti compatibila cu el din punct de vedere emotional.

1. IMAGINEAZA-TI CA PARTENERUL TAU NU E ATAT DE DISPONIBIL

Sunt persoane care nu se simt bine cand totul e atat de simplu, precum introducerea in dormitor a unui barbat. Daca acesta cade usor la picioarele tale se duce tot farmecul. Trebuie sa existe o tatonare continua, indiferent de conditia fizica a acestuia.

CITESTE SI: TOP 5 LUCRURI CARE TE PREOCUPA IN TIMP CE FACI SEX. LE RECUNOSTI?

2. FACETI MISCARE IMPREUNA

Invita-l sau sugereaza-i sa te cheme intr-un loc unde puteti crea o legatura corporala inainte de a face sex. In parc la alergat, cu bicicletele pe alee sau la un curs de dans – oricare dintre aceste locuri poate fi folosit pentru a construi impreuna chimia sexuala care va lipseste.

3. IMPLICA SIMTUL OLFACTIV

Foloseste parfumuri care sa miroasa cat mai natural. Parfumurile florale ii innebunesc pe barbati iar cele care au miros foarte dulce sunt o adevarata arma de cucerire.

4. IA INITIATIVA SI POVESTESTE-TI FANTEZIILE SEXUALE

Daca iti este rusine sa vorbesti despre experientele sexuale ideale pentru tine atunci pastreaza-le doar in imaginatia ta. Este important sa ai cat mai multe fantezii: imaginatia ajuta la crearea chimiei sexuale.

5. SCHIMBA LOCUL IN CARE VA VEDETI

Poate ca la tine acasa este anulata orice atractie sexuala din varii motive. Incercati sa va vedeti in locuri cat mai diversificate si la ore la care va permiteti sa faceti nebunii.

6. NU TE GRABI CU SEXUL

Atractia sexuala dispare tocmai atunci cand partenerul tau observa cat de usor te poate convinge sa fii a lui. Joaca rolul de inabordabila si fa-l sa lupte pentru sentimentele tale.

Sursa foto: telemundo.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top