Connect with us

Revistateo.ro

6 lucruri pe care un barbat matur nu le face niciodata

Cuplu

6 lucruri pe care un barbat matur nu le face niciodata

Cand vine vorba de barbatul ideal, majoritatea femeilor sustin ca isi doresc un barbat matur, serios. Multe femei spun ca nu vor sa fie dadace pentru iubitii lor, insa stiu ele care sunt regulile convietuirii cu un barbat matur?

6 lucruri pe care un barbat matur nu le face niciodata

1. Un barbat adevarat nu va critica niciodata aspectul fizic al unei femei. Tocmai prin faptul ca a atins un nivel de maturitate va sti sa se bucure de fiecare imperfectiune. Un barbat trecut prin viata stie ca frumusetea este reliefata tocmai de anumite defecte.

2. Un barbat pregatit pentru o relatie va respecta spatiul femeii de langa el. Va sti cand sa o lase singura, cand sa o insoteasca, cand sa taca si cand sa puna intrebari.

3. Nu se va sfii sa isi arate emotiile. Un barbat care a depasit perioada copilariei nu isi va ascunde lacrimile in preajma iubitei. El stie ca totul face parte din viata.

4. Nu se gandeste doar la prezent. Are mereu un plan de viitor pentru amandoi si lupta pentru ca satisfactia convietuirii sa nu fie valabila doar azi.

5. Nu se va comporta diferit in preajma prietenilor sai cand va fi de mana cu iubita. Exista barbati care fac o delimitare rigida intre prieteni si viata sentimentala, cenzurandu-se sau cenzurandu-si iubitele in preajma amicilor.

CITESTE SI: 7 lucruri pe care un barbat adevarat nu le spune la prima intalnire

6. Pentru un barbat care a atins stadiul maturitatii in gandire, respectul primeaza. Nu isi va ofensa niciodata iubita/ logodnica/ sotia nici macar cu o privire sau un gest nervos. Stie sa se poarte ca un gentleman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top