Connect with us

Revistateo.ro

6 lucruri pe care trebuie sa le ai la tine cand esti nevoita sa iesi pe canicula

Stiri

6 lucruri pe care trebuie sa le ai la tine cand esti nevoita sa iesi pe canicula

Stim ca nu e recomandat sa iesim afara pe canicula, in intervalul orar 11-17, insa sunt situatii cand suntem nevoiti sa facem drumuri pentru ca trebuie sa rezolvam anumite probleme ce necesita prezenta noastra acolo. Vezi ce trebuie sa iei cu tine obligatoriu daca iesi afara pe canicula.

1. APA RECE

Prin expunerea la soare, pierzi foarte multe lichide, iar acest lucru il poti sesiza foarte usor transpirand. Trebuie sa te hidratezi din 10 in 10 minute daca esti nevoita sa suporti arsita de afara sau la un interval si mai mic de timp. Daca nu bei apa des, corpul tau va obosi pentru ca nu va avea energia necesara sa mai continue neavand apa.

2. O TABLETA DE GLUCOZA

Unele drumuri sunt foarte lungi si stresante, iar apoi nu e suficienta de fiecare data pentru a face fata vremii calduroase de afara si problemei pe care trebuie sa o rezolvi. Ia cu tine o tableta de glucoza pentru a capata energie si evita cu orice pret sa iti iei energia din mancare prajita sau inghetata. Nu doar ca te ingrasa, dar te vor molesi si mai tare.

3. CREMA ANTI MUSTE SI TANTARI

Tantarii isi fac de cap si ziua, iar despre muste nu mai povestim. Daca nu vrei sa fii piscata ziua in amiaza mare, du-te la farmacie si cere o crema de protectie impotriva insectelor.

Pericolele sexului pe canicula

Reteta anti-canicula a lui Jame Oliver

4. OCHELARI DE SOARE

Razele ultraviolete nu iti afecteaza doar tenul, ci si vederea. Ia cu tine o pereche de ochelari de soare ca sa nu iti simti ochii iritati.

5. PALARIE SAU SAPCA

Nu iesi din casa fara imbracaminte lejera, astfel incat corpul tau sa respire. De asemenea, poarta palarie sau sapca ca sa nu iti arda capul. In plus, purtand o palarie vei evita ca radacinile firelor de par sa se deterioreze. Parul poate fi ros cel mai usor vara.

6. CREMA PENTRU PROTECTIE SOLARA

Inainte de a cumpara o crema cu factori de protectie solara, du-te da un dermatolog care sa iti spuna ce fel de crema ti se potriveste. Nu de lua dupa gura targului sau reclamele vazute la televizor. Fiecare persoana are un anumit tip de piele, un anumit PH, iar cremele, oricat de celebre ar fi, nu dau roade pentru toata lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top