Connect with us

Revistateo.ro

5 semne că soțul tău are o aventură

Stiri

5 semne că soțul tău are o aventură

5 semne că soțul tău are o aventură:

Vorbește despre o nouă colegă. Îți spune că de curând are o nouă parteneră de afaceri și nu poate vorbi decât despre asta? Este posibil ca aceasta să împartă mai mult cu soțul tău decât câteva ore la birou. Încearcă să-l întrebi mai multe despre ea, iar dacă entuziasmul îi dispare brusc, ar trebui să iei în calcul faptul că are o aventură cu aceasta. De obicei, bărbații spun că au cunoscut pe cineva nou doar ca să nu le dea de bănuit soțiilor că sunt înșelate. Încearcă, pe cât posibil, să faci cunoștință cu această femeie misterioasă și studiază-i comportamentul pentru a fi sigură că imaginația nu-ți joacă feste.

CITEȘTE ȘI: Vezi ce relaţie îşi doreşte în funcţie de meserie

Nu-ți mai răspunde așa des la telefon. Înainte, puteai să iei legătura cu el indiferent de momentul zilei, iar acum abia că-ți răspunde la un mesaj? Alte semne de întrebare… În cazul în care ajunge tot mai târziu acasă, ori pleacă în interese de serviciu din oraș, fără să fie vorba de ceva planificat, este posibil să petreacă timpul cu altcineva.

Intuiția îți spune că nu mai este fidel. Se spune că intuiția unei femei nu dă greș niciodată. Dacă simți că ceva este în neregulă, este posibil să ai dreptate. Nu trebuie însă să exagerezi, ci bazează-te pe fapte. Studiază bine situația, căci atunci când acuzi un bărbat de ceva ce nu a făcut, este posibil să se refugieze în brațele unei alte femei, doar pentru că i-ai dat o idee la care nu s-a gândit până atunci.

Se îmbracă altfel. femeile și bărbații nu sunt atât de diferiți pe cât am crede. Și reprezentanții sexului puternic se aranjează mai mult atunci când cunosc pe cineva nou, pentru a impresiona. În caz că partenerul tău începe brusc să se poarte mai aranjat, ar trebui să te gândești că nu face asta pentru tine. În plus, anumite detalii legate de comportamentul său îl pot da de gol la fel de ușor ca schimbarea vestimentației. Zâmbește mai des, ori și-a schimbat frezura? Este posibil să te fi schimbat și pe tine cu alta…

Sexul este mai rar. Faceți mai puțin sex ca înainte, chiar dacă, din punctul tău de vedere, nu s-a schimbat nimic? Este posbil ca partenerul său să aibă parte de acțiune în alt dormitor. Poți să-ți ridici anumite semne de întrebare atunci când lipsa de motivare a soțului vine brusc și vezi că nu mai preia controlul, așa cum o făcea înainte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top