Connect with us

Revistateo.ro

5 semne ca iubesti un barbat narcisist

Cuplu

5 semne ca iubesti un barbat narcisist

Ai tendinta sa crezi ca iubesti un barbat narcisist? Iata semnele care iti dovedesc acest lucru!

Narcisistul este un barbat egoist, interesat doar de propria persoana. Nu acorda atentie dorintelor celorlalti, nu misca niciun deget pentru nimeni si de obicei nu asculta parerile nimanui. Daca femeia de langa el nu face ceea ce el isi doreste, exista toate sansele sa se infurie. Desigur, narcisismul se poate manifesta mai mult sau mai putin, in functie de modul in care persoana in cauza il gestioneaza. Iata 5 semne ca iubesti un barbat narcisist!

1. Nu il intereseaza parerea ta. Intr-o relatie sanatoasa deciziile se iau de comun acord. Partenerul tau nu iti da niciodata dreptul la replica? Probabil ca traiesti langa un barbat narcisist! Este foarte posibil sa ai unele idei bune cu care el sa nu fie de acord. Dupa o perioada le vei auzi chiar din gura lui, ca si cum ar fi ale sale.

2. Este mereu in centrul atentiei. Vrea sa iasa in evidenta si pune pe primul plan toate dorintele si nevoile sale. Acest lucru s-ar putea sa ti se para ciudat, mai ales daca esti la inceput. Afla ca nimic nu se va imbunatati daca el are astfel de probleme de caracter. Cel mai indicat este sa te distantezi.

CITESTE SI: 5 MOMENTE IN CARE TREBUIE SA FACI SEX

CITESTE SI: 5 LUCRURI PE CARE SOTUL NU TI LE SPUNE

3. El face mereu regulile. Trebuie sa joci dupa cum iti canta si nu accepta faptul ca esti om si poti gresi. Intotdeauna are dreptate, este mereu sigur de urmatorul pas si vrea sa ii canti in struna. Un astfel de barbat este periculos.

4. Problemele tale nu conteaza. Pentru un barbat narcisist lucrurile sunt simple: tot ceea ce tine de el este important si atat. Simti ca nu iti acorda atentie, in special in momentele dificile? Ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a continua relatia. Ai nevoie de sprijin, nu de un astfel de comportament.

5. Ori de cate ori va certati, vina este a ta. Vei fi mereu acuzata si indiferent de greselile sale, ale tale vor fi mereu mai mari. Pregateste-te pentru asta daca vrei sa continui o relatie cu el!

Sursa foto: independent.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top