Connect with us

Revistateo.ro

5 semne că EL este prea bun să fie adevărat

Cuplu

5 semne că EL este prea bun să fie adevărat

Cu siguranță nu îți dorești să ai de suferit în urma oricărui bărbat care apare în viața ta. De aceea este important să depistezi la timp dacă este prea bun ca să fie adevărat și doar încearcă să pară ceea ce nu este.

CITEȘTE ȘI: LA CE VÂRSTĂ TRĂIEȘTI CEL MAI BUN SEX, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

1. Cât de multe lucruri știi despre trecutul său? Gândește-te serios dacă acest bărbat te vrea în viața lui, I-ai cunoscut familia? Ce știi despre prietenii lui? Dacă evită să te ducă acasă la el sau să te prezinte celor dragi s-ar putea să fii doar o aventură pentru el. Acordă mai multă atenție acestor aspcte!

2. Dacă vorbește urât despre toate fostele lui prietene s-ar putea să nu fie decât un misogin. Care este probabilitatea ca toate fostele sale femei să fie dezechilibrate și doar el să fie cel perfect, fără defecte? În plus, un bărbat adevărat nu va discuta niciodată despre relațiile din trecutul său, indiferent de modul în care acestea s-au desfășurat sau s-au sfârșit. Așadar, observă cu atenție cum se exprimă atunci când vine vorba despre trecut sau despre alte femei care au trecut prin viața sa. Nu vrei să fii următoarea despre care vorbește urât.

3. Dacă nu merge niciodată cu prietenii în oraș și stă mereu cu tine ar trebui să îți pui câteva semne de întrebare. Dacă este un tip grozav de ce nu are o gașcă de prieteni care să îl invite la cină sau la distracție vineri seara? Un bărbat care nu are prieteni și viață socială este, cel mai probabil, un bărbat cu ușoare probleme de comunicare.

4. Dacă evită discuțiile despre viitorul vostru este clar că nu are niciun plan cu tine. Cineva care te dorește cu adevărat abia așteaptă să treacă prin noi aventuri cu tine sau să facă planuri. Atunci când se vorbește despre viitorul unei relații, un bărbat îndrăgostit este interesat și se implică în discuție.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top