Connect with us

Revistateo.ro

5 probleme vaginale mult mai comune decât îți imaginai

Stiri

5 probleme vaginale mult mai comune decât îți imaginai

5 probleme vaginale comune:

1. GRĂSIME ACUMULATĂ ÎNTRE LABII
Nu te panica dacă dintr-o dată te înâlnești cu un strat în plus de piele între labiile vaginului, deoarece acest lucru este normal și se datorează alimentației tale. Pentru a afla dacă este vorba doar despre grăsime (mai ales dacă ai luat în proporții) apasă puternic în acea zonă, iar dacă ți se pare că pielea devine prea tare la atingere, fă un consult ginecologic.

2. UN MIROS CURIOS
Este foarte important să-ți cunoști corpul, formele organelor și mirosurile specifice. Dacă simți mirosuri ciudate care provin din vaginul tău e posibil să fie cauzate de o infecție vaginală sau alte complicații. Dacă mirosul pe care l-ai constatat nu trece în trei zile, fă o vizită la medic.

CITEȘTE ȘI: ORGASMUL – 11 PROBLEME FEMININE

3. SÂNGEREZI CHIAR DACĂ NU EȘTI ÎN ACEA PERIOADĂ
Dacă sângerezi deși nu te afli în acea perioadă a lunii acest lucru se poate întâmpla din cauza dezechilibrului hormonal provocat de consumul anumitor alimente. Dacă sângerezi imediat ce ai avut un contact sexual, doctorul trebuie să știe asta.

4. DURERE ÎN TIMPUL URINĂRII SAU AL SEXULUI
Dacă simți durere în timp ce urinezi sau faci sex poate fi indiciul unei infecții grave în interiorul vaginului.

5. AI MÂNCĂRIMI
În general, infecțiile sunt anunțate și de mâncărimi, iar cu cât te scarpini mai tare, cu atât infecția se extinde mai mult. Nu te scărpina cu toate că senzația este insuportabilă, iar dacă nu îți trece în două zile, consultă sfatul specialistului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top