Connect with us

Revistateo.ro

5 ponturi pentru o relație la distanță reușită

Cuplu

5 ponturi pentru o relație la distanță reușită

5 ponturi pentru o relație la distanță reușită:

Stabiliți o perioadă de probă. În cazul în care relația dintre voi doi începe să prindă contur, puneți la punct o perioadă de probă, în care să vă cunoașteți mai bine. Chiar dacă nu vă putei vedea zilnic, începeți să vă faceți planuri de viitor. În cazul în care totul merge bine, stabiliți cine se mută la cine, care dintre voi ar avea mai mult de suferit dacă și-ar părăsi locul de muncă, prietenii, etc.

CITEȘTE ȘI: 4 lucruri pe care partenerul nu ți le-ar spune în veci

Mergeți pe încredere. Având în vedere că distanța vă desparte, încercați să aveți cât mai multă încredere unul în celălalt. Nu veți putea comunica tot timpul, așa că stabiliți un interval în care să vorbiți și chiar să vă vedeți la camera web. Nu lăsa imaginația să o ia razna, căci s-ar putea ca asta să dea naștere unor crize inutile de gelozie .

Vorbiți sincer despre toate problemele. Cel mai mare impediment de care se lovesc mai toate cuplurile este lipsa de comunicare, cu atât mai mult cele care sunt despărțite de distanță. Drept urmare, orice temere ai avea, trebuie să i-o mărturisești și partenerului tău, pentru că doar împreună veți putea trece peste impedimente.

Stabiliți care vă sunt prioritățile. Foarte multe cupluri ajung să se despartă din cauza locului de muncă. Chiar dacă pleci tu, sau partenerul tău, amândoi trebuie să vă gândiți că faceți acest sacrificiu pentru viitorul vostru. Înainte de a vă spune „La revedere!”, stabiliți anumite reguli. Veți rămâne în continuare monogami, sau aveți voie să vedeți și alte persoane? Când și cum veți ține legătura? Astfel de lucruri trebuie clarificate de urgență.

Oferă-i cadouri. Chiar dacă vă despart kilometri, sau țări, este bine ca, din când în când, să vă surprindeți partenerul cu mici cadouri. De la un simplu SMS prin care îi spui cât de mult îl iubești și până la o vizită surpriză, astfel de gesturi vă pot menține relația ani buni. Nu uita că până la urmă nu distanța este cea care face o relație, ci felul în care te comporți cu partenerul tău de viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top