Connect with us

Revistateo.ro

5 oameni care nu au ce căuta în viaţa ta

Stiri

5 oameni care nu au ce căuta în viaţa ta

5 oameni care nu au ce căuta în viaţa ta:

Narcisistul. Nu spune nimeni să nu crezi în forţele proprii, însă obsesia faţă de noi înşine ne poate face să uităm de ceilalţi. Pentru că un narcisist va refuza să vadă propriile greşeli şi se va considera mereu superior faţă de cei din jur, nu este o idee bună să ai legături prea strânse cu astfel de persoane. Nu vei avea niciodată parte de respectul pe care îl meriţi din partea acestor oameni, aşa că ar trebui să-ţi faci alţi prieteni.

CITEŞTE ŞI: Cele mai interesante citate despre relații

Mincinosul. De obicei, o persoană care minte mult îşi va pierde respectul cunoscuţilor. Până la urmă, cum ai putea să te încrezi într-o persoană care minte constant? Cu toţii avem tendinţa de a altera anumite lucruri, însă este un lucru bun doar când facem asta pentru ca cei dragi să nu aibă de suferit. Dacă cel de lângă tine minte la fel cum respiră, este clar că nu veţi avea o legătură onestă.

Scandalagiul. Cineva care trăieşte doar pentru scandal nu este o persoană pe care să o incluzi în viaţa ta. Pentru că îşi găsesc fericirea în drama altora, persoanele care stârnesc scandal nu vor face asta doar cu cei necunoscuţi, ci şi cu cei din grupul lor, inclusiv cu tine. De ce să petreci timp cu cineva care urmăreşte doar să te simţi prost, când poţi găsi o companie mai plăcută?

Nemulţumitul. Sunt persoane care pur şi simplu au o atitudine negativă generală. Nu vor reuşi niciodată să vadă partea plină a paharului şi vor încerca să te convingă şi pe tine că viaţa este grea, de nesuportat chiar. Nu spune nimeni că totul este roz, dar de ce să te înconjori cu oameni care nu ştiu decât să emane energie negativă? Drept urmare, evită compania lor, pentru a nu ajunge şi tu o persoană nemulţumită, incapabilă să vezi luminiţa de la capătul tunelului.

Manipulatorul. Printre cei care nu au ce căuta în viaţa ta se află şi persoanele care sunt atât de încrezătoare în ele, încât au impresia că toată lumea ar trebui să le urmeze comportamentul. Indiferent de ce vrei să faci, te vor critica mereu, spunându-ţi că singura variantă prin care vei ajunge să realizezi ceva este să le urmezi modelul, ajungând practic o clonă de-a lor. Chiar dacă au succes, să nu uităm că suntem diferiţi, iar tehnicile care le-au adus lor prosperitatea s-ar putea să nu funcţioneze şi în cazul tău, aşa că cel mai bine este să o apucaţi pe drumuri diferite, înainte să te trezeşti că altcieva este stăpân pe viaţa ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top