Connect with us

Revistateo.ro

5 motive pentru care nu vrea o relație cu tine

Stiri

5 motive pentru care nu vrea o relație cu tine

5 motive pentru care nu vrea o relație cu tine:

O relație cu tine este scumpă. Da, vorbim aici strict de bani. Chiar dacă un bărbat se oferă mereu să achite nota de la restaurant, sau să plătească el micile escapade la munte sau la mare, nu este indicat să profiți de pe urma asta. Dacă nu vei scoate și tu portofelul din când în când, sau să-l răsplătești cu diferite cadouri, pe măsura cheltuielilor lui, nu te va ține prea mult prin preajmă.

CITEȘTE ȘI: 4 lucruri pe care partenerul nu ți le-ar spune în veci

Sexul nu mai e la fel. La început făceați sex de trei ori pe zi, iar acum dacă abia vă mai găsiți unul pe altul în pat. Nici nu este de mirare că nu își dorește o relație serioasă cu tine, din moment ce el nu te mai vede ca pe o parteneră în dormitor. Cu toate astea, înainte de a fi sigură că și-a îndreptat atenția în altă parte, discutați depre motivele care au dus la separarea din dormitor.

S-a îndrăgostit de alta. Nu este o mirare că un bărbat are mereu privirea orientată către alte femei. Mai mult, este posibil ca altcineva să-ți ia locul în inima lui, în timp ce tu stai nepăsătoare. Chiar dacă nu este un sentiment tocmai plăcut, încearcă să treci repede peste acest aspect și să te reorientezi, așa cum a făcut-o și el.

Nu l-ai atras „în sensul acela”. Concret, singurul motiv pentru care vă întâlneați era acela de a ajunge amândoi în dormitor. Atunci când cheful de sex a dispărut, partenerul tău a început să te ignore și apoi și-a văzut de drum. Același lucru trebuie să-l faci și tu, fără a sta închisă în casă zile întregi. Cineva, undeva, te caută!

Ești prea cicălitoare. Un lucru pe care un bărbat nu-l suportă este acela ca partenera lui să-l bată la cap toată ziua. Nimănui nu-i place să primească ordine sau să fie criticat pentru diferite lucruri banale, așa că nu va zăbovi prea mult și se va reorienta către o femeie mai înțelegătoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top