Connect with us

Revistateo.ro

6 moduri in care poti controla un barbat

Cuplu

5 moduri prin care poti controla un barbat

Exista cateva moduri prin care poti controla un barbat, asta daca ai impresia ca vrea sa te domine. In orice relatie, fie ca este vorba de prietenie sau iubire, oamenii cauta sa aiba un minim control unul asupra celuilalt.

Fara sa ne dam seama, ne influentam foarte mult reciproc fara sa vorbim foarte mult. O simpla privire, un singur gest, chiar si tacerea pot schimba dispozitia celuilalt.

5 moduri prin care poti controla un barbat

1. Lasa-l sa greseasca! Daca partenerul tau este incapatanat in privinta unui lucru si tu stii foarte bine ca nu are dreptate, cel mai simplu mod in care ii poti tine in frau pornirile este dandu-i dreptate.

2. Cauta-ti un job mai bine platit decat al lui. Nu de alta, insa multi barbati continua sa aiba mentalitatea ca femeile trebuie sa castige mai putin si sa depinda financiar de soti. Demonstreaza-i ca poti fi independenta si acest punct de vedere.

3. Intoarce-i contraargumentele! Tine minte felul in care te critica, iar atunci cand vrea sa o faca din nou, raspunde-i cu aceleasi argumente pe care le-a folosit si el. Isi va da seama cat de mult a gresit cand s-a luat de tine si va capitula.

4. Zambeste-i cand nu iti convine ceva. Atunci cand are nervi, va dori sa te vada si pe tine la fel de agitata, de stresata. Nu ii permite sa iti strice starea de dispozitie. Zambeste-i, vorbeste-i pe un ton cald, debusoleaza-l total cu atitudinea ta pacifista. Cel scos din sarite va fi el pana la urma.

CITESTE SI: Semne ca te vrea doar ca s-o uite pe fosta

5. Nu il intreba mereu daca te iubeste, daca vede un viitor langa tine. In momentul in care faci asta te va considera slaba. Asteapta ca el sa faca primul pas. In acest fel vei detine controlul situatiei si vei mentine un echilibru sanatos in relatie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top