Connect with us

Revistateo.ro

5 lucruri pentru care iubitul tau te va uri toata viata

Cuplu

5 lucruri pentru care iubitul tau te va uri toata viata

S-ar putea ca titlul sa te puna putin in confuzie. Cum sa te urasca iubitul tau din moment ce sunteti impreuna? Stai asa, nu te grabi, sfaturile de mai jos te ajuta sa eviti o ruptura. Vezi ce trebuie sa nu faci sa iti transformi partenerul intr-un viitor ex, care iti va demonstra ca de la iubire la ura e doar un pas mic.

Lucruri pentru care te va uri toata viata

1. Faptul ca il faci sa se simta inutil

Daca incearca sa te ajute, lasa-l, chiar daca gafeaza. Barbatii nu suporta femeile care le stiu pe toate, acele femei care au impresia ca tot ce fac ele este bine si tot ce fac ei merita niste retusuri.

2. Faptul ca l-ai inselat in timp ce faceai crize de gelozie

Gelozia este daunatoare oricarei relatii, insa daca joci teatru si tu esti cea cu musca pe caciula, nu te va uita niciodata. Asteapta-te sa iti faca reclama negativa de fiecare data cand va avea ocazia.

3. Faptul ca il faci sa se simte ca intr-o cusca

Libertatea e mai presus decat respectul intr-o relatie. De fapt, sa nu spunem prostii. Sa ii oferi libertate partenerului este cea mai mare dovada de respect. Nu il tine tot timpul dupa tine, ca si cum ar fi un caine in lesa. Lasa-l sa iasa cu prietenii cand vrea sa bea o bere. Permite-ti sa nu fii dependenta toata ziua de prezenta lui. Nu e sanatos si duce inevitabil la despartire.

4. Faptul ca il barfesti

Mai devreme sau mai tarziu va afla ca nu esti multumita de performantele sale sexuale. Nu uita ca prietenii pe care ii aveti in comun vor avea tot interesul sa ii spuna ca te prefaci in relatie, iar asta il va durea cumplit.

5. Faptul ca impui conditii nesanatoase

Daca ii ceri mai mult decat poate sa iti ofere, pornesti cu un hop greu de depasit. Nu tot timpul situatia voastra financiara va fi roz, asa ca evita sa te transformi in acea iubita profitoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top