Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

5 lucruri pe care organul genital al iubitului tău nu le suportă

5 lucruri pe care organul genital al iubitului tău nu le suportă:

1. NU SUPORTĂ DACĂ ÎL MUȘTI
Pielea organului genital masculin este extrem de fină și poate sângera la o singură atingere a dinților. Lasă perversiunile la o parte și nu comite vreo greșeală care îți poate costa relația. Prin mușcătură, chiar și din joacă, se poate ajunge la o infecție dureroasă.

CITEȘTE ȘI: SEXUL INTENS SAU DE ORICE FEL? VEZI CARE ȚI SE POTRIVEȘTE!
2. AI GRIJĂ LA FRICȚIUNEA EXAGERATĂ
Penisul unui bărbat poate lua foc la propriu. Totul trebuie să decurgă suav și atent, din partea amândurora. Frecarea excesivă din timpul actului sexual poate provoca arsuri la nivelul penisului, iar usturimea de după are nevoie de un timp îndelungat pentru a trece.

3. FĂRĂ JOCURI PERVERSE CU TESTICULELE
Organele genitale nu sunt jucării, iar locul unde sunt depozitați spermatozoizii cu atât mai puțin. Dacă apeși prea tare testiculele partenerului tău riști să îl lași impotent.

4. NU TE AȘEZA CU TOATĂ GREUTATEA ASUPRA PENISULUI SĂU
O partidă sexuală nu înseamnă a face tot ce îți trece prin cap, chiar dacă uneori fanteziile vorbesc în locul acțiunilor raționale. Nu este nevoie să te apleci prea tare asupra penisului iubitului tău deoarece riști să îi produci o frumoasă fractură.

5. NU TURNA GHEAȚĂ SAU ALTE SURPRIZE PESTE ORGANUL GENITAL
Dacă v-ați încălzit suficient de tare ți vrei să te joci cu parteneru sexual, gheața nu este o soluție decât în filmele care prezintă povești fictive de amor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top