Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

5 lucruri pe care nu vrei să le auzi după ce ai făcut sex

5 lucruri pe care nu vrei să le auzi după ce ai făcut sex:

1. „TREBUIE SĂ PLEC!”
Este cea mai detestată frază după o noapte de pasiune. 41% dintre femei doresc să primească atenție mai ales după ce actul sexual s-a consumat deja. Bărbații pot face de multe ori diferența între o simplă aventură și sentimente, însă femeile au nevoie constant de afecțiune, spun cititoarele site-ului entremujeres.clarin.com.

CITEȘTE ȘI: MIT ȘI ADEVĂR DESPRE EPILARE
2. „UNDE ESTE TELECOMANDA?”
Imediat după sex, bărbații au chef să vadă un film de acțiune sau un meci de fotbal, ceea ce le disperă la culme pe doamne. Cititul unei cărți după sex sau ascultarea unei melodii sunt mai degrabă lucrurile pe care o femeie le-ar face dacă ar fi bărbați, însă nu ar da niciodată pe canalele de televiziune unde există violență.

3. „NU AM CHEF SĂ VORBESC!”
Pe tot parcursul actului sexual a comunicat destul de bine cu tine, însă după declanșarea orgasmului a amuțit brusc. Indiferența doare cel mai tare, fapt pentru care femeile își fac o groază de scenarii cu ce anume au greșit din moment ce partenerul lor sexual nu mai scoate un cuvânt.

4. „NU VREAU O RELAȚIE SERIOASĂ”
Mulți bărbați țin să le precizeze femeilor că ce a fost în dormitor, rămâne doar în dormitor. Femeile se simt jignite de această atitudine, mai ales că ele știu foarte bine ce vor și nu trebuie ca partenerul sexual să le umilească spunând că a fost doar o aventură în viața lor.

5. „POT SĂ RĂMÂN?”
La polul opus, unii bărbați nu spun că pleacă pentru că au treabă sau explică răspicat natura relației. Singura teamă pe care o au femeile este legată de momentul dimineții. Le este teamă să se trezească alături de bărbatul cu care și-au imaginat că va fi o simplă oră de plăcere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top