Connect with us

Revistateo.ro

5 lecții pe care le putem învăța de la Julia Roberts

Inedit

5 lecții pe care le putem învăța de la Julia Roberts

Cu siguranță Julia Roberts este una dintre cele mai iubite vedete de la Hollywood. Am observat-o în diferite ipostaze și știm că are un stil de invidiat. În onoarea zilei sale de naștere ne uităm înapoi la momentele ei legendare și la cele mai spectaculoase apariții pe care le-a avut. Iată câteva lecții despre stil pe care le putem învăța de la ea!

Te poți îmbrăca confortabil și la modă în același timp. Încă de la începutul carierei sale, Julia Roberts a purtat ținute de inspirație masculină pe covorul roșu. Am văzut-o în ținute casual spectaculoase, care demonstrează că și o pereche de blugi poate fi foarte chic dacă știi cum să o porți.

CITEȘTE ȘI: LADY GAGA COPIE STILUL LUI BEYONCE?

Nu trebuie să îți fie teamă să ieși în public cu părul tău natural. Buclele rebele și voluminoase ale Juliei sunt clar împotriva normelor de la Hollywood și cu toate acestea frumoasa actriță nu s-a sfiit să le etaleze. Din când în când este bine să ieși naturală, exact cum ești tu, fără coafuri extravagante.

Ținutele de epocă sunt mereu o idee bună. În 2001 Julia Roberts a câștigat un Oscar pentru Erin Brocovich și a purtat o minunată rochie de epocă marca Valentino. Cu siguranță a rămas în istorie și în memoria celor care și-au delectat privirile cu apariția ei.

Alege culoarea potrivită pentru buze. Actrița o dă în bară foarte rar spre deloc, atunci când vine vorba de machiaj. Desigur, buzele ei nu fac excepție. Știe care nuanțe sunt cele mai potrivite cu tenul ei și zâmbetul său este radiant de fiecare dată.

Adoptă un stil îndrăzneț și fii tu însăți. Frumoasa Julia strălucește de fiecare dată când este pe covorul roșu și unele dintre ținutele pe care le-a purtat au fost chiar foarte îndrăznețe, cum ar fi rochia Elie Saab de la premiile Emmy din acest an.

Julia Roberts

Julia Roberts

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top