Connect with us

Revistateo.ro

5 bărbaţi pe care să nu-i crezi NICIODATĂ

Stiri

5 bărbaţi pe care să nu-i crezi NICIODATĂ

5 bărbaţi pe care să nu-i crezi NICIODATĂ:

Bărbatul plecat mereu în interes de serviciu. Chiar dacă are un job care presupune multe drumuri lungi, nu este bine să ai încredere totală în ce îţi spune. De multe ori, este posibil ca în acea cameră de hotel să fie şi amanta sa, ori, şi mai rău, să ducă o viaţă dublă, iar undeva să aibă o altă familie. Chiar dacă aceste scenarii nu sunt valabile în toate cazurile, nici nu este bine să apleci urechea la tot ce-ţi spune.

CITEŞTE ŞI: 5 tipuri de femei care dezamăgesc bărbații

Bărbatul care evită discuţiile în contradictoriu. Desigur, e un lucru foarte bun că nu doreşte să intre într-un scandal cu tine, dar să-l vezi că iese pe uşă de fiecare dată când îi repoşezi ceva, ar trebui să-ţi dea de gândit. Poate îi este frică să nu fie prins între propriile minciuni, ori atunci când spune neadevăruri se înroşeşte la faţă. Oricum ar fi, sunt ceva semne de întrebare aici, pe care trebuie să le iei în seamă.

Bărbatul care zâmbeşte fals. Eşti femeie, aşa că ai habar ce înseamnă asta. Un zâmbet doar cu buzele, dar privirea în altă parte, este semn că partenerul tău îţi ascunde ceva. Dacă nu este un zâmbet autentic, care să vină din interior, ar trebui să cercetezi mai în amănunt.

Bărbatul care fuge în altă parte pentru a vorbi la telefon. Poate te gândeşti că nu vrea să fie deranjat atunci când are o discuţie despre job, însă chiar crezi că este vreun agent secret, care nu poate vorbi despre lcoul de muncă de faţă cu partenera? Faptul că fuge în altă cameră când îi sună telefonul, sau pur şi simplu nu vrea să vorbească atunci, fără a avea altceva de făcut, înseamnă că ascunde anumite lucruri.

Bărbatul care nu dă detalii. Nu te aştepta acum să-ţi povestească într-o oră despre cum i-a fost ziua, dar dacă se limitează doar la câteva cuvinte, nu e de bine. Cu atât mai mult cu cât, de fiecare dată când îl întrebi despre trecutul său, încearcă să evite pe cât posibil subiectul. Vezi dacă se încurcă în detalii, iar după o vreme întreabă-l acelaşi lucru. Dacă variantele diferă, e clar că a fost totul o minciună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top