Connect with us

Revistateo.ro

5 barbati celebri si stilurile lor

Inedit

5 barbati celebri si stilurile lor

Vedetele masculine de la Hollywood sunt pline de stil si eleganta si arata de parca lumea ar fi a lor. Vorba lui James Brown, “this is a man’s world”, nu? Asa ca le multumim domnilor ca ne inspira in fiecare zi cu tinutele lor senzationale si mai jos va aratam 5 barbati celebri si stilurile lor impecabile.

Incepem lista noastra cu faimosul Ryan Gosling si pasiunea lui pentru Gucci. Costumele cu care se afiseaza pe covorul rosu sunt incantatoare si i se potrivesc de minune. Daca la costum adauga si o camasa Salvatore Ferragamo, tinuta este completa si frumosul asta da pe spate orice femeie. Aparitia perfecta!

Urmatorul pe lista este sarmantul Jared Leto, vocalistul si compozitorul formatiei 30 seconds to mars, care ne uimeste cu fiecare ocazie. Artistul revolutioneaza moda cu costumele lui Saint Laurent si Chanel. Aparitiile sale sunt dintre cele mai elegante. Nu in zadar sunt doamnele innebunite dupa el.

Pharell este el insusi o senzatie de fiecare data cand apare in fata publicului. Sarmul sau este evident si stilul sau personal este foarte artistic. Pantofii oxford, palariile grozave si accesoriile aurii pe care le poarta, il transforma pe acesta intr-o adevarata muza.

Fotbalistul Victor Cruz ne ia prin surprindere de fiecare data cu outfit-urile sale. Este cunoscut faptul ca isi doreste in viitor o colaborare cu Givenchy, insa pana atunci atragatorul jucator de fotbal american ne incanta cu costumele si jachetele lui elegante. De asemenea palariile sunt pasiunea lui. Interesant, nu?

Incheiem lista cu Harry Styles, britanicul cu un stil aparte. Artistul poarta jeansi stramti, camasi cu imprimeuri si accesorii neobisnuite. Cu toate astea stilul lui e foarte apreciat si este intr-adevar un trend-setter.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top