Connect with us

Revistateo.ro

4 zodii pe care si le-ar dori orice sef

Stiri

4 zodii pe care si le-ar dori orice sef

4 ZODII PE CARE SI LE-AR DORI ORICE SEF. Uite care sunt zodiile pe care orice angajator ar vrea sa le aiba in echipa.

4 ZODII PE CARE SI LE-AR DORI ORICE SEF:

1. TAUR

Taurul nu iese din cuvantul sefului, ceea ce inseamna ca este angajatul ideal. Poate duce la capat sarcini dificile deoarece este extrem de perseverent. Este loial muncii pe care o face si nu se da batut pana nu ajunge la rezultatele dorite de angajator. Este ca un robotel pregatit in orice moment pentru actiune.

2. FECIOARA

Fecioara este candidatul ideal pentru orice job, mai ales daca vorbim de un loc de munca unde spontaneitatea si creativitatea sunt cele mai solicitate. Este angajatul ideal in munca de cercetare, investigatie, analiza si toate aceste calitati se datoreaza spiritul de observatie incredibil pe care acest nativ il are.

CITESTE SI: Top 4 zodii-problema

CITESTE SI: Top 4 zodii pe care nu le vei uita niciodata dupa ce le-ai cunoscut

Criticile sale sunt intotdeauna constructive. Atentie mare, patroni! Fecioara s-ar putea duela in vorbe cu voi atunci cand nu ii convine ceva si este mai bine sa o ascultati decat sa va manifestati sindromul sefiei! Parerile sale sunt in 99% dintre cazuri pertinente si pot salva afacerea de la ruina.

3. CAPRICORN

Capricornul este un bun strateg si atrage banii ca un magnet. Este bun in tot ce inseamna marketing si promovare, deci este angajatul perfect in toate acele afaceri care necesita o strategie de imagine. Este capabil sa faca brici din orice lucru pe care pune mana.

4. SCORPION

Daca tot vorbeam de strategii la Capricorn, sa te tii bine cand vine vorba de imaginatia Scorpionului! Este imbatabil si reuseste sa isi surprinda sefii de fiecare data. Este expert in legislatie si poate gasi chichite avocatesti de fiecare data atunci cand se intalneste cu o situatie greu de gestionat.

Asadar, isi poate scoate seful din bucluc, mai ales daca lucreaza la o casa de avocatura. Cele mai bune meserii pentru Scorpion sunt cele in drept (procuror, avocat, judecator), in cercetare (medic sau criminalist) ori in domeniul artistic (scenograf, regizor, coregraf, scenarist, producator TV, moderator TV, designer, director tehnic).

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top