Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

4 zodii care nu au ce căuta în viața ta după o despărțire

4 zodii care nu au ce căuta în viața ta după o despărțire:

1. RAC
Nativul Rac abia așteaptă să profite de pe urma unei despărțiri. Îți va fi brusc cel mai bun prieten și va avea grijă să nu te mai doară, ocupându-ți timpul cu prezența sa spirituală însă cu multe substraturi ascunse. Ferește-te de o relație de prietenie sau amoroasă cu un Rac după ce ai suferit o despărțire deoarece intențiile sale ascunse, odată descoperite, te vor dezgusta.

CITEȘTE ȘI: TEST – CE DESTIN VEI AVEA?

2. SCORPION
Scorpionul nu poate alina suferințe, ci se hrănește din acestea. Spiritul său machiavelic îl face să fie un prieten de nădejde mai ales în momentele critice din viața ta. Nu te baza pe umărul sincer pus la dispoziție de Scorpion deoarece totul este o himeră.

3. VĂRSĂTOR
Vărsătorul profită de despărțirea prin care treci pentru a-și pune în discuție propriile drame. Acest semn zodiacal trebuie să învețe să asculte și să renunțe la episoadele histrionice, mai ales atunci când cineva chiar este rănit sufletește. Prin acest tip de comportament nu face decât ca suferința să fie și mai adâncă.

4. PEȘTI
Vor încerca să îți arate că sunt prieteni devotați însă nu știu cum să te scoată din această stare. Nativul Pește oferă sfaturi foarte realiste iar sinceritatea este atât de brutală încât te poate băga și mai tare în depresie. Stai departe de simțul realist al Peștelui și încearcă o companie care să îți spună lucrurile adevărate într-un mod mai suav.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top