Connect with us

Revistateo.ro

4 sfaturi-cheie - Cum sa te porti cu barbatii

Cuplu

4 sfaturi-cheie – Cum sa te porti cu barbatii

Femeile nu pot trai fara barbati. Asa cum barbatii considera ca sexul frumos este dificil de abordat, si doamnele cred acelasi lucru masculi. Exista anumite aspecte pe care trebuie sa le stii despre barbati inainte de a incepe chiar si o relatie de prietenie.

Cum sa te porti cu barbati: 4 pasi utili

1. Niciodata sa nu cauti istoricul lui pe Internet. Dincolo de faptul ca vei descoperi lucruri nedorite despre intimitatea sa, e bine de stiut ca barbatii nu pun mare accent pe ceea ce cauta pe Internet, fapt pentru care orice ai gasi si ai interpreta s-ar putea sa fie in afara contextului. Conform mai multor studii realizate de cercetatorii britanici de la Universitatea Oxford, barbatii sunt cel mai greu de targetat cand vine vorba de cautarile pe Internet.

2. Nu ii pune intrebari ale caror raspunsuri stii ca te vor nemultumi. Niciodata nu il intreba lucruri despre trecutul lui, foste relatii sau alte aspecte care au fost ingropate deja. Si el, ca si tine, are un orgoliu si o istorie de respectat.

3. Daca stati de 3 ani impreuna, nu te mai astepta sa te mai ceara de nevasta. Pentru el e important sa fie alaturi de tine, ideea unei nunti sau a oficializarii relatiei il poate vulnerabiliza atat de tare cat sa regrete ca s-a cuplat cu tine.

4. Nu-i jigni barbatia. Un barbat nu te va ierta niciodata daca ii pui la indoiala barbatia, fie si daca o faci in gluma. Chiar daca iti ceri scuze pentru ca ai sarit calul intr-o anumita situatie, relatia voastra nu va mai fi deloc ce a fost.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top