Connect with us

Revistateo.ro

4 semne ca el nu este atat de bun pe cat pare

Cuplu

4 semne ca el nu este atat de bun pe cat pare

Uneori barbatul de langa tine nu este atat de bun pe cat pare. Iata cum iti poti da seama de acest lucru!

Tipul pe care tocmai l-ai gasit pare a fi perfect? Gandeste-te de doua ori inainte sa tragi aceasta concluzie. Multe persoane nu sunt ceea ce par si acest lucru se va dovedi mai tarziu. Analizeaza-l mai bine si iti vei da seama daca el este cu adevarat bun si dragut, asa cum pare. Specialistii spun ca exista anumite tipuri de comportament care iti indica cu ce fel de om ai de a face.

1. Spune lucruri rautacioase intr-un mod dragut. Daca spune lucruri nu foarte dragute pe premisa „Vreau doar sa fiu sincer” sau „Oh era doar o gluma” trebuie sa astii ca asta ramane in continuare o rautate. Exista barbati care au un mod foarte elegant de a face observatii inutile si suparatoare partenerei, iar multe femei chiar le-ar putea cadea in plasa.

2. Se supara cand esti ocupata. Un barbat echilibrat poate intelege ca ai zile in care efectiv nu ai timp de el. Isi va exprima parerea de rau si te va sustine. Daca cel de langa tine este tipul de om care se supara atunci cand nu va puteti vedea, s-ar putea sa nu fi ales omul potrivit.

CITESTE SI: 5 LUCRURI PE CARE SOTUL NU TI LE SPUNE

CITESTE SI: 5 OBICEIURI LA CARE CUPLURILE FERICITE AU RENUNTAT

3. Iti cumpara lucruri scumpe, dar care chiar nu sunt pe placul tau. Cu siguranta vrea sa iasa in evidenta cu aceste cheltuieli nejustificate. Un barbat care te apreciaza cu adevarat stie ce iti place si iti daruieste lucruri pe gustul tau, chiar daca acestea nu reprezinta un lux.

4. Vorbeste urat despre fosta iubita. Din respect pentru relatia anterioara, niciun barbat nu ar trebui sa aduca acest subiect in discutie. Daca ai auzit numai cuvinte urate la adresa fostei sale partenere, ar trebui sa te gandesti de doua inainte sa il primesti in viata ta.

Sursa fot: quotesgram.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top