Connect with us

Revistateo.ro

4 motive pentru care el nu vrea o relație cu tine

Cuplu

4 motive pentru care el nu vrea o relație cu tine

Toate femeile au trecut prin asta: întâlnești un tip care te atrage, ieșiți, conversați, însă la final nimic nu se leagă. Deși tu îl placi mult și ai vrea să ai o relație, el pur și simplu nu dă semne că își dorește același lucru. Ai vrea să știi ce e în mintea lui? Hai să vedem!

1. Încă se gândește la fosta lui iubită. Deși pare greu de crezut, bărbații suferă poate mai mult decât femeile în urma unei relații eșuate. S-ar putea să îi fie foarte greu să treacă peste cele întâmplate și, deși încearcă să meargă mai departe, mintea lui stă tot la ea. De asemenea, în această situație poate apăra frica de respingere, frica de nou și necunoscut. Acordă-i timpul de care are nevoie și lasă lucrurile să își urmeze cursul. Nu este indicat să forțezi situația sau să pui presiune asupra lui.

CITEȘTE ȘI: 5 LUCRURI PE CARE LE FACE UN BĂRBAT CÂND ESTE INTERESAT DE TINE

2. Nu vrea să se lege la cap. Nu contează cât de grozavă ești, bărbații sunt bărbați. Mulți își doresc încă să experimenteze, să fie liberi, să nu îi constrângă nimic. Deși în viziunea ta ar trebui să fie un bărbat matur, la ei lucrurile nu funcționează chiar așa. Deși poate avea o vârstă la care tu crezi că ar trebui să se stabilizeze, tocmai atunci el își poate dori să fie liber. Lasă lucrurile să vină de la sine.

3. Simte presiune. Este posibil ca el să creadă că tu ai așteptări mari de la relația voastră, iar asta îi poate da o stare de anxietate. Nu îl stresa cu mesaje și telefoane atunci când nu este cazul. Dacă sunteți la început trebuie să ai răbdare și să îi arăți că nu ai nici un fel de așteptare de la ceea ce va urma.

4. Vrea să aveți doar o relație fizică. Cel mai probabil îl atragi foarte mult pe plan sexual, însă doar atât. Poate că nu este momentul potrivit pentru el să aibă o relație, sau poate că nu te vede ca pe un partener de viață. În final, trebuie să respecți decizia pe care el o va lua.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top