Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

4 motive bine întemeiate să îți schimbi telefonul mobil

4 motive să renunți la telefonul mobil:

1. DACĂ NU ARE NET
Ai un telefon învechit dar îți place să petreci timpul pe Facebook? Acest lucru este imposibil fără Internet. Cu siguranță acel telefon are o valoare sentimentală inestimabilă de orice iPhone ar apărea pe piață, dar trebuie să te gândești că fără Internet nu prea mai poți face mare lucru în ziua de azi.

2. SISTEMUL DE OPERARE FACE FIGURI
Dacă merge greu telefonul atunci când îți descarci piesa ta preferată sau nu te poți juca pentru că trebuie să dai click la o groază de update-uri, atunci înseamnă că telefonul mobil pe care îl ai este o sursă continuă de stres.

CITEȘTE ȘI: COMUNICAT DE ULTIMĂ ORĂ DE LA WIZZ AIR
3. UN TELEFON MAI POTENT
Nu e suficient doar să ai Internet pe telefonul tău mobil sau să poți suna. De când au apărut apelurile video sau grupurile de Skype, cele mai multe femei își doresc telefoane care să le permită să facă lucruri pe care s-au obișnuit să le pună în acțiune de la calculator.

4. VREI UN ECRAN MAI MARE
Te chiorăști să citești mesajele pe care le primești pe telefon? Ai nevoie de un ecran mai mare, din mai multe motive: poți vedea videoclipuri în high-definition, mesajele pot fi mai ușor de accesat și, plus de asta, este mai confortabil când te uiți la oră pe un telefon cu ecran mare decât să cauți cu lupa unde este ceasul la telefoanele mici.

Trebuie să ții cont de câteva lucruri esențiale atunci când îți achiziționezi un telefon mobil nou: sistemul de operare trebuie să îți permită să faci cam tot ce ți-ai dori, bateria să țină măcar o zi întreagă, chiar dacă îl folosești cât de cât și, cel mai important, să îți permită să îți protejezi datele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top