Connect with us

Revistateo.ro

4 bărbaţi care nu te vor iubi în veci

Stiri

4 bărbaţi care nu te vor iubi în veci

4 bărbaţi care nu te vor iubi în veci:

Bărbatul căruia îi spui ”da” fără să vrei. Până să-l cunoşti pe el nu fumai, nu petreceai până dimineaţa şi nu făceai sex neprotejat. De când l-ai cunoscut pe el, nu te poţi abţine şi spui „da” la orice lucru pe care ţi-l propune? Ai grijă mai întâi să lămureşti statutul relaţiei voastre, pentru a nu descoperi mai târziu că tu erai de fapt amanta, ori că partenerul tău avea impresia că este liber să se vadă şi cu altele.

Bărbatul care te caută când are chef. Sunt unii care, pentru a nu-ţi da impresia că vor ceva serios, te caută doar când simt ei nevoia, adică o dată pe săptămână ori la câteva luni. Pentru că regula fructului oprit se aplică de fiecare dată, fix în momentul în care erai pregătită pentru a merge mai departe, primeşti un SMS cu textul „Hai să ne vedem într-o oră!” şi uite aşa toată viaţa ţi se dă peste cap. Încearcă să realizezi că nu te va iubi niciodată şi nu-i mai răspunde la telefon, ori la mesaje.

CITEŞTE ŞI: Cum îți dai seama că iubitul tău te înșeală, în funcție de zodia în care s-a născut

Bărbatul care se transformă în prezenţa prietenilor săi. Când sunteţi doar voi doi, nu te-ar mai lăsa din braţele sale, iar atunci când vă vedeţi cu amicii lui abia te bagă în seamă şi face glume cu ei pe seama ta? Asta ar trebui să spună multe despre sentimentele sale faţă de tine. Un bărbat care te iueşte cu adevărat se va comporta cu tine ca şi cum ai fi cel mai de preţ lucru pentru el, indiferent cine este în jurul vostru.

Bărbatul căruia nu-i plac prietenele tale. Atunci când este supărat că petreci prea mult timp cu amicele tale, ori cu prietenii din copilărie, este semn clar că ceva este în neregulă. Atunci când reuşeşti să-l convingi şi pe el să te însoţească stă mereu morocănos şi inventează tot felul de scuze pentru a pleca. Nu-i de mirare că nu simte nimic pentru tine, din moment ce nu acceptă şi „bagajul” de prieteni ori cunoştinţe, pe care ţi l-ai făcut de-a lungul anilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top