Connect with us

Revistateo.ro

4 astrologi, o singură concluzie. O săptămână de vis pentru trei zodii

Horoscop saptamanal

4 astrologi, o singură concluzie. O săptămână de vis pentru trei zodii

Astrologii ACVARIA, Mariana Cojocaru și Camelia Pătrășcanu, precum și cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici au realizat horosocpul pentru săptămâna viitoare. Aceștia au ajuns la concluzia că trei zodii vor avea parte de o săptămână de vis, în timp ce o zodie va avea o săptămână dificilă din punct de vedere financiar.

Iată cum va fi săptămâna 24 – 30 septembrie 2018:

Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru săptămâna 24 – 30 septembrie 2018:

Berbec – sunt sub impactul lunii pline încă de la începutul săptămânii. Sunt insiprați să vorbească și să rezolve problemele cu partenerul de viață. Joi va fi o zi tensionată sub aspect financiar. Vor câștiga în instanță și își spun punctul de vedere. Pentru weekened, mare atenție la circulație pentru cei care vor să părăsească orașul.

Taur – au foarte multe de corectat. E posibil să închidă o etapă. Pot fi discuții luni, marț și miercuri cu un colaborator. Vor fi tensionați joi, legat de viitorul lor. Luna plină îi inspiră în relația profesională. În weekend, vor fi foarte bine pe plan financiar.

Gemeni – se bazează pe relații și prieteni. Prima parte a săptămânii e foartă socială. Vor avea succes în afaceri. Sunt în formă, în weekend.

Rac – o săptămână de autoritate, în special la începutul săptămânii, iar luna plină îi clarifică în ceea ce privește suportul în familie. Rezolvă o problemă materială datorită unei ședințe. La locul de muncă au autoritate. Joi vor fi tensionați din cauza unor prieteni. În weekend, se vor odihni.

Citește continuarea AICI.

Și astrologul Mariana Cojocaru a realizat horoscopul săptămânal:

Berbec- Echinocţiul de Toamnă din 22 septembrie de la ora 17 şi 49 min. desemnează intrarea în adevărata toamnă – toamna astronomică şi astrologică. Totul are loc pe un Dreptughi Mistic format de conjuncţia lui Kiron cu Norocul Divin din zodia voastră cu Nodul Lunar Sud (conjunct cu Marte şi Lilith-Vărsător), Soare şi Mercur(balanţă) şi Nodul Lunar Nord în Leu, semn de debut în forţă.

Taur- Soarele, proaspăt intrat în Balanţă, are ca ante-mergător pe Mercur, Zeul cu Aripi la Picioare. E un semn bun, deoarece sunt zodii spirit-surori. Aspecte de atenţie şi vigilenţă sporită în plan profesional, la locul de muncă. Unii nativi vor avea grijă de sănătate, alţii vor acţiona şi îi vor face bine pe semenii lor(opoziţia Soarelui natal cu Jupiter din Scorpion). E nevoie de echilibru în familie şi carieră. Citește continuarea AICI.

ACVARIA a realizat, la rândul său, horoscopul săptămânii următoare:

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018 BERBEC

Nu poți depăși chiar orice situație făcând haz de necaz, ci e nevoie și de rațiune, de discernământ, de analiză la rece. Treci acum printr-o provocare pe care, altădată, ai tratat-o cu un dram de superficialitate, ca și cum ar fi fost o bagatelă, dar de data aceasta nu mai merge aceeași rețetă.

Nu te poți preface că nu există, nici că ar fi floare la ureche, ci trebuie s-o privești atent pe toate fețele ca s-o înțelegi corect și s-o rezolvi cu cap. Vei fi mândru de ideile care îți vin și, dacă mai asculți și de sfaturile altora mai înțelepți sau mai învățați, ai numai de câștigat.

Unele probleme trebuie luate la bani mărunți, detaliu cu detaliu, și trecute prin prisma rațiunii cu luciditate. Nu glumi de orice aspect, pentru că nu e chiar așa de simplu cum pare!

Horoscop ACVARIA săptămâna 24 – 30 septembrie 2018

TAUR

Dai piept cu o situație cu care nu te poți obișnui: golul. Simți că e un mare gol în viața ta și nu știi cum să-l umpli. Privești în portofel? E gol. Privești în inima ta? Poate e gol și acolo? Cauți soluții prin minte? Nu apare nimic.

Da, pentru că te vei lovi de acest cuvânt – NIMIC – de câteva ori pe parcursul săptămânii, ceea ce devine frustrant pentru tine, dacă ai așteptări mari. Din nimic, nimic se naște, ca atare primul pas ca să depășești acest mare hop e să faci totuși ceva: să ieși din zona aceasta în care nu se întâmplă nimic.

Fii cu luare aminte pentru că de undeva poate apărea o mână de ajutor, un sfat, o părere care să-ți ofere totuși ceva care să te scoată din zona aceasta ternă. Citește continuarea AICI.

Iată cum va fi săptămâna care urmează, potrivit numerologului Mihai Voropchievici:

BERBEC: S-a mutat atenționarea, trebuie să își consolideze forțele și puterile în societate, la locul de muncă și au neglijat aceste lucruri.

TAUR: o săptămână un pic răsturnată, o săptămână de călătorii, drumuri de făcut.

GEMENI: un pic de-a-ndoaselea, se rezolvă. Multă răbdare, căci norocul vine doar dacă nu forțați norocul.

RAC: sunt ambigui. Și-ar dori să schimbe locul de muncă, locuința, e o săptămână în care pot lua cele mai bune hotărâri. SĂ aleagă ce e mai important. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top