Connect with us

Revistateo.ro

4 astrologi, 4 zodii, 4 zile de COȘMAR. Care sunt nativii în pericol

Horoscop saptamanal

4 astrologi, 4 zodii, 4 zile de COȘMAR. Care sunt nativii în pericol

Săptămâna 15-21 ianuarie 2018 va fi una tensionată, cu schimbări radicale, cu adevăruri ieșite la lumină. Sunt vizate 4 zodii. Minerva, Urania, Mihai Voropchievici și Oana Hanganu sunt cei 4 astrologi care prezintă horoscopul pentru această săptămână.

HOROSCOP, prezentat de cei 4 astrologi. CITEȘTE AICI:

Află cum va fi influențată zodia ta de evenimentele astrologice din această săptămână! Citește previziunile complete!

Berbecii au șanse extraordinare. Soarele, Luna și 4 planete acționează în sectorul Carierei din astrograma lor… Citește previziunile complete pentru Berbec!

Taurii călătoresc sau își găsesc norocul peste hotare. Au Soarele, Luna și 4planete în casa Străinătății din astrogramă…Citește previziunile complete pentru Taur!

Gemenii primesc mulți bani, călătoresc  și au noroc în afaceri, dar trebuie să fie mai prudenți în relația cu prietenii…Citește previziunile complete pentru Gemeni!

Racii  au parte de schimbări în plan partenerial. În profesiei, sunt posibile jocuri de culise care îi afectează direct…Citește previziunile complete pentru Rac!

Leii trebuie să accepte doar job-uri pentru care sunt cu adevărat pregătiți. Altfel, se pot trezi cu probleme…Citește previziunile complete pentru Leu!

Fecioarele pot afla lucruri nu tocmai plăcute despre veniturile partenerului. În plan sentimental apar schimbări…Citește previziunile complete pentru Fecioară!

Balanțele se mută sau își reamenajează locuința sau trebuie să își asume noi responsabilități în familie…Citește previziunile complete pentru Balanta!

Scorpionii semnează noi contracte sau încep noi proiecte, dar trebuie să își aleagă cu grijă colaboratorii…Citește previziunile complete pentru Scorpion!

Săgetătorii câștigă mulți bani, dar trebuie să îi administreze cu atenție. Pot să apară cheltuieli neprevăzute…Citește previziunile complete pentru Săgetător!

Capricornii sunt favoriții astrelor. Soarele și Luna, alături de 4 planete „își vor da întâlnire”  în zodia lor…Citește previziunile complete pentru Capricorn!

Vărsătorii se pot confrunta cu reactivarea unor tensiuni în familie, dar Venus intră în zodia lor și totul se rezolvă…Citește previziunile complete pentru Vărsător!

Peștii își fac noi prieteni dar interesul sporit pentru „socializare” implică și cheltuieli care le dau bugetul peste cap…Citește previziunile complete pentru Pești!

Te poate interesa și: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Cum ridici VIBRAȚIA casei în care locuiești. Ritualuri benefice după Bobotează

Ce putem face ca să piutem ridica vibrația casei? Și ce este această vibrație a casei. Au explicat în emisiunea Adevăruri Ascunse bionergeticianul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Vorpochievici.

„Există casei care te îmbrățișează, nu-ți dă voie să pleci. Există case în care nu te atrag să te duci. Să scăpăm de lucruri care ne încarcă casă. Dacă nu le folosim, să le dăm mai departe.

Sunt persoane care se lasă mai repede atrase de tot feluri de lucruri. Sunt oameni care iubesc tot ceea ce înseamnă vechitura. Dacă ne apucăm să colecționăm tot înseamnă să ne facem toți muzeu acasă.

Acele lucruri benefice care pentru tine au o conotație, când le dăruiești cu dragoste știi că cineva le poartă cu drag.”, a spus Lidia Fecioru.

„Cei care au T iubesc tot ce înseamnă anticul, sunt colecționări extraordinari. Dar dacă colecționăm orice, ajungem să avem prea multe. Acele lucruri benefice, care aveau o conotație, în momentul în care le-ai dăruit, conotația e amplifică”, a spus și maestrul Voropchievici.

„Eu nu mă atașez de nimic, doar de oamenii dragi. pe aceia nu-i dau”, a declarat Lidia Fecioru.

„Ai o casă superbă, plină de amintiri și vine o apă și o ia. Nu rămân amintirile? Eu am o garderobă mare și le dau cu cele mai mare plăcere”, a spus Lidia.

Alt truc pentru ridicarea vibrației? „Ar trebui să cântăm. Eu la mine în baie sunt o artistă desăvârșită. Poate să fie și o muzică lentă, dar să îți aducă o vibrație pozitivă”, a mai spus Lidia Fecioru.

„Când mergeți la biserică de Florii primiți salcie, anul următor cînd s-au uscat, le ard, miros frumos și le pui la pământul de flori. Florile fac bine la vibrația casei. Cele mai bune sunt cele cu frunze rotunde, cele cu frunze ascuțite, se pun în afara casei. Tot ce e din familia celor cu țepi, cactușii pot fi păstrați lângă electronice că sunt captatori de energie”, spune maestrul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top