Connect with us

Revistateo.ro

3 sporturi numai bune pentru sezonul rece

Stiri

3 sporturi numai bune pentru sezonul rece

Pana la ora aceasta, toamna este destul de blanda cu noi, fapt pentru care mai poti alerga in pantaloni scurti sau te poti da cu rolele prin parc, data fiind vremea de primavara de afara. Ce te faci insa cand vin temperaturile extrem de scazute, cand se depun centimetri de zapada si se formeaza gheata pe sosele? Renunti la sport si te bagi la hibernat? Nu este cea mai buna solutie! Iata trei activitati sportive pe care le puteti continua si in timpul iernii.

Sezonul rece ne aduce frig si stari de depresie, dar starea noastra afectiva poate fi combatuta foarte usor cu ajutorul sportului, care inseamna buna dispozitie. Drumetiile pot fi o adevarata corvoada vara, atunci cand soarele arzator ne moleseste si avem nevoie de litri de apa pentru a ne energiza. Iarna, insa, acestea sunt o adevarata aventura. O drumetie facuta la deal sau la munte pe timp de iarna te scapa intr-o ora de 420 de calorii.

Un alt sport numai bun iarna este ciclismul montan. O singura ora de mers cu bicicleta te scapa de 500 de calorii acumulate in plus. In plus, pedaland iti vei lucra picioarele si fesele.

Afara e frig, dar in casa e numai bine. Poti sa faci exercitii la tine acasa. Alege trei zile pe saptamana in care sa te antrenezi chiar in camera ta cu: abdomene sau flotari, sau cumpara un CD cu Zumba sau Pilates si petrece-ti timpul facand sport pe muzica. Te vei simti ca noua!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top