Connect with us

Revistateo.ro

3 rețete pentru a scăpa de negi și infecții la mâini și picioare

Naturiste

3 rețete pentru a scăpa de negi și infecții la mâini și picioare

Bubițele, negii, pielea iritată au mai multe cauze. Contactul cu tot felul de substanțe chimice zi de zi, fără să ne dăm seama, cu praful prezent peste tot, cu toxinele din aer atentează direct asupra sănătății noastre, iar asta e vizibil la o simplă a observare a aspectului pielii.

Negii la degete pot apărea de la frecarea cu substanțe la care suntem alergici și nu știm (pot fi în special substanțe toxice care se regăsesc în detergenții pentru haine sau spălat vase), anumite ingrediente sau praful de pe obiecte care intră în contact cu chimicalele.

Există câteva rețete atestate de bătrânii noștri pentru a scăpa de acești negi și a înlătura infecțiile.

CITESTE SI: Remediul NATURAL SI IEFTIN care face negii sa se DESPRINDA DE PE PIELE pur si simplu! Fara interventie chirurgicala!

Harta coșurilor de pe față și afecțiunile corespondente

Rețetele pentru a scăpa de negi

PRIMA REȚETĂ

Ai nevoie de o lingură de ulei de cocos și o jumătate de linguriță de praf de curcuma. Ambele ingrediente se găsesc în magazine și nu costă o avere. Amestecă cele două ingrediente (cu condiția să nu ai alergie la vreunul dintre ele) și punele într-un lighean cu apă călduță cu sare grunjoasă. Sarea va scoate infecția din mâini, iar cele două ingrediente, la contactul cu apa, vor ajuta la dezinflamarea negilor.

A DOUA REȚETĂ

Uleiul de ricin și zeama de lămâie au o serie de întrebuințări. Sunt recomandate pentru revitalizarea părului, dar ele ajută foarte mult și la înlăturarea infecțiilor de la nivelul pielii.

A TREIA REȚETĂ

Ai nevoie de jumătate de ceapă tocată și o lingură de sare cu vârf. Pune ingredientele în ulei de ricin și amestecă-le bine. Aplică acest unguent special pe locul în care au apărut negii și leagă apoi zona cu răni cu ajutorul unui tifon. Este unul din remediile vechi cu care bătrânii noștri tratau pișcăturile de urzici de exemplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top