Connect with us

Revistateo.ro

neg

Sanatate

Foloseste aceste trucuri MINUNE si vei scapa de negi!

Scapa de negi cu tratamente simple, pe care le poti aplica chiar tu acasa. Vezi trucurile MINUNE!

Negii sunt afectiuni ale pielii care nu doar ca sunt inestetice, ci pot atrage atentia asupra unor probleme de sanatate. De cele mai multe ori, indica o slabire a sistemului imunitar.

Coaja de banana este excelenta pentru a indeparta negii. Pur si simplu, aplici coaja peste neg si o legi. Dezavantajul este ca trebuie sa urmezi tratamentul in permanenta timp de cateva luni. Infasoara zona afectata intr-un tifon sau pansament, ca sa tina coaja de banana. Schimb-o de fiecare data cand faci baie.

Tratament cu morcov si masline, obtinut din doi morcovi si o lingurita de masline. Tine amestecul pe neg, timp de o jumatate de ora, de doua ori pe zi.

Smochinele proaspete pasate sunt si ele foarte bune pentru indepartarea

Usturoiul este, de asemenea, un aliat de nadejde in lupta cu inesteticii negi. Pune usturoi pisat peste zona afectata si bandajeaza. Tine peste noapte. Repeta tratamentul timp de o saptamana.

Si Ceapa te poate ajuta. Aplica putin suc de lamaie pe neg, apoi pune ceapa tocata. Tine timp de 15 minute si repeta procedura de doua ori pe zi, pana se vindeca negul. De asemenea, mai poti scobi o treime din continutul unei cepe, pe care sa o umpli cu sare, pentru a-si lasa sucul. Foloseste-l pentru a scapa de negi.

Rostopasca este renumita pentru ca te scapa de negi, fiind unul dintre remediile pe care si dermatologii le recomanda. Rupe tulpina unei plante si aplica pe negi seva galbena. Poti folosi si tinctura de rostopasca.

Sursa foto: stacymakescents.com

CITESTE SI: Iată tot ce trebuie să știi despre negi

În general, negii sunt inofensivi, însă pot fi inestetici și extrem de inconfortabili. Pentru a putea scăpa de această problemă într-un mod eficient, trebuie să cunoști totul despre ea. În mod normal este destul de dificil să scapir apid de negi, însă există numeroase tratamente, iar dermatologul te poate ajuta cu cele mai bune sfaturi.Iată tot ce trebuie să știi despre negi!

Negii sunt o problemă foarte des întâlnită. Conform specialiștilor canadieni, aproximativ 25% din populația lumii suferă din cauza negilor. Aceștia se pot transmite cu ușurință, fiind cauzați de un virus care poate trece de la o persoană la alta prin simpla atingere. Așadar trebuie să eviți contactul cu persoanele care au negi, sau utilizarea comună a prosoapelor, hainelor, lamelor de ras sau a altor obiecte personale.

Persoanele cu un sistem imunitar slăbit sunt cele mai predispuse la apariția negilor. Virusul infectează stratul superficial al pielii, pătrunzând prin leziuni. Stratul de suprafață al pielii crește rapid, dând naștere unui neg. Uneori, acești negi au în interiorul lor mici puncte negre. Acestea sunt de fapt vase de sânge care s-au coagulat la suprafața negului și dispar odată cu acesta. Negii devin vizibili la aproximativ 9 luni de zile după virusul s-a instalat în organism.

În general, negii dispar de la sine în câteva luni. Cu toate acestea, multe persoane aleg să îi trateze, pentru simplul fapt că sunt inestetici și inconfortabili. Există numeroase tratamente și medicamente menite să trateze negii, însă multe dintre ele nu dau rezultatele dorite.

Poți preveni apariția negilor, protejându-te de contactul direct cu alte persoane care au în organism acest virus. Evită să mergi în picioarele goale în locuri publice (chiar și pe plajă), spală-te des și corect pe mâini, folosește un gel dezinfectant dacă ai atins din greșeală un neg.

Cum scapi de negi cu un simplu truc

Cum scapi de negi cu un simplu truc

Despre cum scapi de negi exista o serie de trucuri si de sfaturi. Unele sunt avizate de medici, altele s-au popularizat pe retelele de socializare. Inainte de a descoperi cel mai simplu truc pentru a scapa de negii mici, e important sa aflam care este legatura intre negi si sistemul imunitar.

De ce apar negii?

Negii nu sunt bataturi, ci niste papule, adica leziuni cu continut solid care se simt la palpare si sunt ridicate fata de planul pielii. Negii pot aparea in orice zona a corpului, insa cele mai des intalnite locuri sunt mainile si degetele. Ele apar si pe scalp, gat, torace, talpa sau fata.

Infectia cu HPV, una din cele mai des intalnite cauze ale dezvoltarii negilor, mai ales daca apar brusc, este favorizata de microleziunile de la nivelul pielii si umezeala crescuta, dar si de transpiratia in exces.

Negii pot disparea de la sine intre 6 luni si 2 ani. Acestia creeaza un disconfort puternic si pot fi eliminati in multe cazuri prin excizie, ardere cu laser sau congelare cu azot lichid si indepartarea chirurgicala.

O alimentatie saraca in vitamina A, vitamina B si C si o odihna necorespunzatoare, dar si o igiena incorecta favorizeaza cresterea negilor.

Cum scapi usor de negi

Unul dintre alimentele recomandate pentru a scapa de negi este usturoiul. Usturoiul are proprietati antiinflamatorii si antibacteriene. Ucide negii prin simpla frecare a acestuia de locul in care a aparut ‘buba’.

Tot ce trebuie sa faci este sa zdrobesti cativa catei de usturoi (2-3) si sa ii aplici pe locul afectat de negi. Acopera apoi portiunea de piele cu un bandaj si lasa ca alimentul sa isi faca efectul. Acest tratament trebuie urmat de doua ori pe zi, timp de 5 zile. Dupa cele cinci zile, negii ar trebui sa dispara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top