Connect with us

Revistateo.ro

Cu acest test și vei afla dacă inima ta este sănătoasă sau nu.

Stil de viata

3 moduri ieftine de albire a dinților, propuse de Dr.Oz

Celebrul Doctor Oz ne recomandă 3 soluții naturale de albire a dinților la noi acasă, având și garanția că efectele nu vor întârzia să apară.

Albirea dinților acasă

1. Albirea dinților acasă folosind căpșuni

Substantele astringente din capsuni curata si indeparteaza petele de pe suprafata dintilor, iar continutul mare de Vitamina C ii albeste si le da o stralucire. Puteti utilza aceasta metoda fie consumand capsunile, fie sa le transformati intr-o pasta si sa spalati dintii cu ajutorul acesteia. Aceasta metoda nu trebuie sa inlocuiasca periajul dintilor cu pasta de dinti obisnuita.

2. Albirea dinților acasă folosind merele

Atunci cand consumati un mar, rezultatul obtinut este similar cu cel al unei spalari complete cu pasta de dinti. In plus, acidul malic din compozitia merelor se afla si in componenta produselor speciale destinate pentru albirea dintilor, avand un puternic efect de dizolvare si indepartare a petelor.

3. Albirea dintilor acasa folosind stafide si pasta de dinti de casa

Stafidele pot stimula productia salivei si asta va ajuta sa va indepartati placa dentara, care odata prezenta ajuta la aparitia cariilor. O pasta de dinti speciala pentru albire poate fi obtinuta acasa, dintr-o lingurita de unt cocos topit la abur, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu si 1 lingurita de ulei esential de menta pentru uz intern.

CITEȘTE ȘI: Albirea dintilor, pro sau contra? Tu ce parere ai despre aceasta procedura?

Pasta rezultata se poate folosi in acelasi mod ca pasta de dinti.

Cele trei metode de albire a dintilor nu trebuie sa inlocuiasca periajul zilnic al dintilor. De asemenea este recomandat ca de fiecare data cand aveti posibilitatea sa il rugati pe medicul dumneavoastra stomatolog sa va faca un periaj profesional.

Sursa: andreilaslau.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top