Connect with us

Revistateo.ro

femeile

Cuplu

3 lucruri pe care femeile LE ASCUND partenerului. Este adevarat?

Fie ca vrea sa isi protejeze partenerul sau ii este rusine, orice femeie are un lucru pe care il ascund cu orice pret. Iata care sunt cele mai comune 3 secrete ale femeilor!

1. Probleme/suspiciuni legate de sanatate

Femeile sunt cunoscute pentru ca sufera de putina… ipohondrie, iar barbatii sunt celebri pentru dezinteresul lor legat de sanatate. Asa ca ele prefera, de multe ori, sa taca atunci cand gasesc un simptom suspect sau o alunita neobisnuita.

Pe de alta parte, femeile nu vorbesc despre aceste probleme pentru ca se tem ca vor starni ingrijorari in randul familiei.

CITESTE SI: Cine minte mai mult in dormitor, femeia sau barbatul?

CITESTE SI: 5 moduri simple prin care sa SCAPI DE GELOZIE

SFAT PENTRU FEMEILE care isi ascund temerile: relatiile sunt „cu bune si cu rele”, nu-i asa? Daca tii in tine incertitudinile legate de sanatate, risti sa te confrunti cu probleme grave la nivel mental. Orice problema se discuta cu partenerul!

SFAT PENTRU BARBATI: daca banuiesti ca sotia sau iubita ta se teme ca ar putea fi bolnava, dar nu iti spune, incearca sa abordezi subiectul delicat. Ii poti spune ca si tu te temi uneori de anumite simpome sau chiar o poti insoti la un medic care sa o linisteasca.

2. Preferinte sexuale si indoielile legate de relatie

Daca o femeie incepe sa se indoiasca de relatia ei, se vede imediat: devine mai distanta, mai critica si incepe sa gaseasca defecte … in orice. De multe ori, aceste temeri nu au o baza solida, asa ca femeile prefera sa tina secret incertitudinile.

La acelasi nivel se afla si preferintele sexuale – femeile nu vor zice ce si-ar dori in dormitor de rusine. Si ghici ce, nu primesc ceea ce viseaza, devin frustrate si au indoieli legate de relatie. E un cerc vicios!

SFAT PENTRU FEMEILE care isi ascund preferintele sexuale: daca iti doresti o cana cu apa de la partenerul tau, ii spui, nu-i asa? Atunci de ce este atat de greu sa ii zici ca ti-ai dori sa iti faca mai multe complimente, sau ca vrei sa fie mai tandru in dormitor? Ai rezolva mai multe decat daca te-ai gandi ore in sir la aceasta problema.

SFAT PENTRU BARBATI: vei observa din atitudinea partenerei ca o nemultumeste ceva, asa ca nu trebuie sa te temi sa intrebi care este problema. Si chiar daca tie nu ti se pare un lucru grav, tine cont ca femeile sunt atente la orice detaliu!

3. Probleme legate de bani

Femeile ar putea chiar sa deschida un cont bancar in secret. Nu este pentru ca isi pregatesc o fuga din casa matrimoniala, ci pentru ca vor sa aiba siguranta ca pot fi independente.

SFAT PENTRU FEMEILE care strang bani pe ascuns: de ce sa iti fie teama sa ii zici sotului tau ca pui deoparte cativa bani? Explica-i ca este o plasa de siguranta pentru amandoi, nu doar pentru tine!

SFAT PENTRU BARBATI: daca descoperi ca sotia sau iubita ta pune bani deoparte in secret, nu trebuie sa te infurii. Poate sunt ca sa iti cumpere un cadou sau doar sa fie sigura ca aveti bani pentru zile negre. Pentru a evita acest lucru, mai bine ofera-te chiar tu sa ii deschizi un cont in care sa stranga ea bani. La urma urmei, ea stie mai bine de ce aveti nevoie in gospodarie, nu?

SURSA FOTO: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top