Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

3 greșeli uriașe pe care le faci după ce ai slăbit

Bucuria este foarte mare atunci când ai slăbit cât ți-ai propus, însă partea cea mai grea vine după procesul acesta greoi. O siluetă suplă și tonică nu se obține doar prin ținerea unor diete vreme de mai multe luni sau chiar ani. Procesul de după slăbit se transformă într-un stil de viață.

3 greșeli uriașe pe care le faci după ce ai slăbit:

CITEȘTE ȘI: PRĂJITURĂ VEGETARIANĂ DE VARĂ

Greșeala #1: NU MAI FACI DELOC SPORT
Îți convine noua ta siluetă și nu te sinchisești să mai alergi, să faci abdomene și nici măcar să te plimbi în natură. Aceasta este marea capcană care ți se întinde după un proces de slăbire. Dacă vrei să nu te îngrași și să ai un corp rezistent la boli, fă sport măcar o dată pe săptămână. În plus, dacă faci sport frecvent, vei putea să renunți la diete deoarece prin mișcare arzi toate caloriile acumulate în plus.

Greșeala #2: MESELE TALE SUNT DIN NOU NEREGULATE
Ții minte ce anume te-a făcut să dai jos kilogramele în plus? Mâncatul la ore fixe. Sau măcar respectarea anumitor mese (nimeni nu a zis să îți pui alarma de la telefon la ora la care trebuie să mănânci). Cert este că, în continuare, va trebui să iei micul dejun, gustarea de la prânz, masa de prânz, gustarea de după amiază și cina. Prin gustări se înțelege evident ceva simplu, light: ori un iaurt degresat ori un fruct.

Greșeala #3: MĂNÂNCI CÂND NU ÎȚI E FOAME
Mâncatul din plictiseală sau nevoia de a avea companie la serialul tău preferat sunt cele mai proaste obiceiuri, care duc în mod cert la amplificarea siluetei tale. Dacă te simți singură când te uiți la televizor sau ai o anumită activitate statică, nu te refugia nicidecum în mâncare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top