Connect with us

Revistateo.ro

3 condimente care te refac după Paște

Cura de Slabire

3 condimente care te refac după Paște

Dacă ai mâncat copios de Paște și te-ai îngrășat, este bine să citești rândurile de mai jos. Poți scăpa de grăsimea acumulată de sărbători introducând anumite ingrediente în mâncarea pe care o consumi zilnic. Aceste condimente refac organismul și ard grăsimile.

Cele 3 condimente care te refac după Paște

Uită de curele draconice de slăbire și de efortul fizic exagerat. Trecerea de la mâncatul copios, specific românilor mai ales de sărbători, la o dietă echilibrată se poate face renunțând la alimentele grase și înlocuindu-le cu anumite condimente bune pentru digestie.

Ghimbirul este recomandat împotriva acidității gastrice. Reduce aciditatea din plin, mai ales dacă e consumat sub formă de ceai. Trebuie spus că este contraindicat copiilor și gravidelor. Ceaiul de ghimbir ajută la refacerea organismului după ce a fost ”torturat” cu ospățul de Paște.

Un alt condiment recomandat este coriandrul, eficient pentru combaterea balonării. Pregătește o infuzie dintr-o linguriță de coriandru la 250 de mililitri de apă clocotită și lasă la infuzat aproximativ 15 minute. Bea din această licoare de 3 ori pe zi, iar stomacul îți va mulțumi.

Amestecă într-un pahar cu apă cimbru macerat. Consumă două căni pe zi din această băutură și vei spune adio crampelor. Poți adăuga cimbru și în salate, dacă dorești să urmezi o cură de slăbire post-Paște.

CITEȘTE ȘI: Cura de slabire cu iaurt si tarate. Micul dejun care iti salveaza silueta

CITEȘTE ȘI: Sucuri de fructe sau sucuri de legume? Ce alegem in cura de slabire

Aceste condimente ajută la îmbunătățirea tranzitului intestinal și sunt destul de sățioase. Pot fi introduse în ceaiuri, ciorbe sau salate. Evită să folosești sosuri pline de aditivi sau maioneze în salate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top