Connect with us

Revistateo.ro

2 probleme sexuale ale bărbaților și explicațiile lor

Educatie

2 probleme sexuale ale bărbaților și explicațiile lor

Problemele sexuale ale bărbaților au mare legătură cu performanța lor în pat, în momentul în care trebuie să își demonstreze virilitatea. Cele mai comune astfel de probleme apar din cauza nesiguranței, timidității bărbatului. În primul rând, la unul dintre poli se află bărbații care nu au erecție imediată sau au o erecție intreruptă (erecție disfuncțională), iar la celălalt pol se așează bărbații care sunt capabili să aibă erecție dar ejaculează mult prea repede (ejacularea precoce).

DISFUNCȚIA ERECTILĂ
În urma mai multor studii și cercetări, medicii au constatat că erecția bărbatului spune multe despre starea de sănătatea a acestuia. Astfel că, penisul bărbatului poate să dea primele indicii dacă un bărbat are probleme de inimă. Și asta pentru că arterele din penis sunt mult mai subțiri decât cele coronariene, iar când sângele transportat către penis prin vene (fenomen care duce la erecție) întâmpină dificultăți, atunci apare o dezechilibrare a erecției.

CITEȘTE ȘI: DE CE APARE ACNEEA GENITALĂ

Cei mai mulți dintre bărbați se confruntă cu o astfel de problemă după vârsta de 40 de ani. Sportul regulat și o dietă bazată pe alimente sănătoase poate preîntâmpina disfuncția erectilă. Potrivit unui studiu realizat acum 10 ani, bărbații care și-au schimbat stilul de viață, adoptând unul mai sănătos, s-au bucurat de o erecție perfect normală și au luat în masă musculară.

EJACULAREA PRECOCE
Bărbații care ”își dau drumul” mult prea repede într-o partidă de sex au probleme serioase de concentrare și asta se datorează din cauza anxietății care apare din lipsa de încredere în sine. S-au inventat de-a lungul timpului diferite creme și soluții pentru a reduce sensibilitatea penisului astfel încât ejacularea să nu apară prea repede, însă cuplurile nu sunt mulțumite de aceste creme.

Practic, singura modalitate de a preveni ejacularea precoce este doar mintea bărbatului. O mai bună încredere în sine și o concentrare pe moment în sine pot face minuni mai mari decât orice creme sau lubrifianți anti-ejaculare precoce. O partidă de sex obișnuită, potrivit ultimelor studii în domeniu, durează până la maxim 13 minute, de la minim 3.

3 Comments

3 Comments

  1. Jianu

    2015-11-05T14:35:43+02:00 at 2015-11-05T14:35:43+02:00

    Din nefericire disfunctiile sexuale sunt mai multe la barbati din cauza comportamentului lor. Tutunul, alcoolismul, sedenarismul sau stresul sunt trasaturi negative ale barbatilor care accentueaza problemele de natura sexuala.

  2. Andrei

    2016-09-29T11:58:27+03:00 at 2016-09-29T11:58:27+03:00

    Eu ma confrunt de 3 ani cu disfunctia erectila. De o saptamana iau vigrax si parca se observa ceva modificari da nu e cine stie ce.

  3. Florin

    2019-03-20T14:10:12+02:00 at 2019-03-20T14:10:12+02:00

    Imbunatatirea vietii sexuale se poate obtine si prin folosirea unor produse naturale care sa ajute la cresterea performantelor sexuale fara a produca efecte secundare prea urate sau dependenta!
    Exista destul de multe produse care pot provoca dependenta sau care pot conduce la aparitia unor efecte secundare mai urate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top