Connect with us

Revistateo.ro

11 MIRACOLE ALE ULEIULUI DE ARGAN

Naturiste

11 MIRACOLE ALE ULEIULUI DE ARGAN

Popularitatea uleiului de argan a crescut datotita beneficiilor aduse sanatatii. Prin presarea la rece a fructele de Argan Arborele Morocan (Argania spinosa), se obtine uleiul de argan care poate fi folosit atat in cosmetic cat si bucatarie pentru a imbunatati de la aspectul pielii de sanatatea inimii.

Am ales pentru voi 11 utilizari miraculoase ale uleiului de argan, care vor face senzatie.

ULEIUL DE ARGAN. 1.VINDECA BOLILE DE PIELE
Substantele gasite in mod natural in ulei de argan ofera beneficii uimitoare de sanatate pentru piele, inclusiv capacitatea de a franeaza cresterea de negi, tratarea unele forme de dermatite, distruge celulele tumorale ale pielii, si estompeza cicatrici. De asemenea, antioxidantii si acizii grasi gasiti in uleiul de argan poate ajuta, de asemenea, la tratamentul acneei usoare si la vindecarea cicatricelor datorate acneeii.

ULEIUL DE ARGAN. 2.REDUCE IMBATRANIREA PREMATURA
Uleiul de argan este compus din acizi grasi, aproximativ 80%, care fac minuni pentru a sterge semnele de imbatranire prematura. Consumul regulat de ulei de argan a fost dovedit pentru reducerea profunzimii si severitatii ridurilor, precum si la estomparea petele aparute odata cu varsta, prin restabilirea elasticitatea pielii si prin cresterea ratei de regenerare a celulelor pielii sanatoase.

ULEIUL DE ARGAN. 3.PROTEJAZA IMPOTRIVA FACTORILOR NOCIVI AI MEDIULUI
Anti-oxidantii din uleiul de argan protejaza pielea, parul, unghiile de radiatiile UV. Aplicarea de ulei de argan pentru UV pielii deteriorate poate face sa dispara pete aparute de la soare si vindeca pielea uscata care rezulta din supra-expunerea la UV, prin regenerarea celulelor sanatoase.

ULEIUL DE ARGAN. 4.REDUCE COLESTEROLUL
Ulei de argan culinar de calitate, atunci cand este folosit ca un substitut pentru alte uleiuri mai putin sanatoase in dieta poate ajuta la scaderea nivelului de colesterol. Combinatia unica de steroli din plante gasite in ulei de argan – schottenol si spinasterol – blocheaza efectiv absorbtia colesterolului din interiorul tractului intestinal.

ULEIUL DE ARGAN. 5.ANTIINFLAMATOR
Flavonoidele prezente in uleiul de argan au proprietati puternice anti-inflamatorii, care pot fi utilizate pentru a trata atat problemele externe si interne. Pentru durerile musculare si de articulatii, masati u cateva picaturi de ulei de argan pur in piele pe zona afectata. Cei care se lupta cu sindromul ovarelor polichistice, crestere excesiva in greutate, digestie slaba, sau probleme de vezica urinara pot de asemenea beneficia foarte mult de abilitatile anti-inflamatorii interne ale uleiului de argan culinare de calitate.

ULEIUL DE ARGAN. 6.AJUTA DIGESTIA
Ulei culinarde argan adaugat la alimente creste concentratia de pepsina in sucurile gastrice ale organismului, imbunatatind astfel digestia. O mai buna digestie inseamna mai multa energie, mai putin foame, pierdere in greutate imbunatatita, si un corp sanatos.

ULEIUL DE ARGAN. 7.LUPTA IMPOTRIVA BOLILOR CRONICE
Au fost multe studii cu privire la capacitatea uleiului de argan in lupta impotriva cancerului si a altor boli. Anti-oxidanti aflati in uleiul de argan ajuta la protejarea pielea de radicalii liberi care pot duce la cancer de piele. Au fost, de asemenea, studii cu privire la puterea de vindecare a uleiului de argan impotriva cancerului la colon si de vezica urinara, cancer de prostata, precum si tumorile canceroase in intreg organismul, care poate duce la infectii sau inflamatii.

ULEIUL DE ARGAN. 8.PREVINE VERGETURILE
Puterea de vindecare de ulei de argan asupra piele nu se opreste la tratamentele de imbatranire si cancer. Acest ulei miracol poate fi de asemenea folosit pentru a prevenii vergeturile din timpul sarcinii, sau de la cresterea sau scaderea rapida in greutate .

ULEIUL DE ARGAN. 9.REPARA FIRELE DESPICATE
Atunci cand se aplica pe par, uleiul de argan previne uscarea si daunele aduse de factorii de mediului prin acoperirea firului de par. Face parul mai usor de gestionat si mai putin predispuse la rupere de la periaj si coafat. Uleiul de bogat in vitamina E, hraneste parul, reparara varfuri despicate, ajuta la cresterea parul ii da stralucire si un aspect sanatos de ansamblu.

ULEIUL DE ARGAN. 10.INTARESTE UNGHIILE
Atunci cand se aplica la degetele de la maini si picioare, uleiul de argan ajuta la unghii mai puternice, sanatoase in mod natural cu un nivel ridicat de vitamina-E. Calitatile anti-bacteriene si anti-inflamatorii ale uleiului de argan poate ajuta, de asemenea, pentru a lupta impotriva infectiilor unghiilor si pielii.

ULEIUL DE ARGAN. 11.IMBUNATATESTE ASPECTUL PIELII
Chiar si pentru cei care nu au riduri, boali de piele, uleiul de argan poate face in continuare pielea moale si supla. Uleiul de argan reactiveaza capacitatea celulelor pielii de a regenera, pastrand-o sanatoasa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top